LOVREN NIJE KRIV: / United izigrao cijelu momčad Liverpoola, u debiju se proslavio i Martial!

Image
Foto: AFP

U najvećem derbiju Premiershipa, Manchester United je slavio 3:1 protiv Liverpoola na Old Traffordu u 5. kolu. Momčad je povela pogotkom Daley Blinda u 49.

12.9.2015.
20:03
AFP
VOYO logo

Sve bitno događalo se u drugom poluvremenu. Van Gaalova momčad prodala je sjajan "štos" Redsima kod prvog pogotka. Juan Mata je izvodio slobodni udarac s lijeve strane, no umjesto ubacivanja na pet metara, odlučio se na povratnu loptu koja je potpuno iznenadila suparnika. Natrčao je Blind i svladao vratara Mignoleta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Herrera izborio i izveo jedanaesterac

Dvadeset minuta kasnije, pogriješio je Joe Gomez, nepotrebno srušivši Herreru koji je i izveo jedanaesterac. Neobranjivo, pod gredu.

U završnici utakmice postigunuta su još dva pogotka. Benteke je fenomenalnim, silovitim škaricama rasparao De Geinu mrežu u 84. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bentekeove škarice, Martial strijelac u debiju

No, taj će pogodak pasti vjerojatno u drugi plan, jer je konačni rezultat postavio 19-godišnji Anthony Martial, kojeg je iz Monaca United doveo za čak 50 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martial je u debiju pokazao da bi mogao biti pojačanje, sjajno je u slalomu prošao kroz obranu Liverpoola. Njegova karijera na Old Traffordu nije mogla započeti na bolji način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo