LOKOMOTIVA SRUŠILA INTER ZA ČETVRTO MJESTO, ZAPREŠIĆANI OPASNO BLIZU ZONE ISPADANJA: / Kastrati pokazao zašto ga Dinamo dovodi

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon ove utakmice Lokomotiva je napredovala na četvrto mjesto HNL-a gdje je zamijenila Osijek

27.2.2020.
18:27
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Lokomotive pobijedili su Inter na gostovanju u Zaprešiću s 2:0 i došli na četvrto mjesto ljestvice Prve hrvatske nogometne lige.

Lokomotiva je povela na samom kraju prvog poluvemena, u 44. minuti klubu s Kajzerice prednost je donio Lirim Kastrati, kome je to bio 9. gol sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi Modri

A Kastrati će za Lokose igrati samo do kraja sezone. On je posljednjeg dana prijelaznog roga u HNL-u, dogovorio sve detalje oko prelaska u Maksimir. Prema dogovoru krilni igrač i seniorski reprezentativac Kosova ostao je do ljeta na posudbi u Lokomotivi, a nakon toga priključit će se prvoj momčadi Dinama.

A sve je jasnije zašto baš njega Modri dovode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokomotiva preskočila Osijek

U 64. minuti se teško ozlijedio igrač Intera Postonjski, a samo minutu kasnije napadač gostiju Tuci je s dva metra umjesto mreže iz voleja pogodio gredu. U 69. minuti Kristijan Jakić je iz blizine zabio za 2-0 nakon asistencije Uzunija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ove utakmice Lokomotiva je napredovala na četvrto mjesto HNL-a gdje je zamijenila Osijek, koji ima utakmicu manje, a Inter je osmi, sa samo jednim bodom više od devete Istre koja je u zoni ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo