3. KOLO ROLAND GARROSA / Ljubičića zaustavio Bellucci i ozljeda

Image
Foto: PIXSELL

Bolji od hrvatskog tenisača u tri seta bio je Brazilac Tomasz Bellucci 7:6 (4), 6:2, 6:4 nakon dva sata i 20 minuta igre. Ljubo je igrao s ozljedom trbušnog zida.

29.5.2010.
15:21
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić poražen je u dvoboju 3. kola Grand Slam turnira Roland Garros od Brazilca Tomasza Belluccia u tri seta 7:6 (4), 6:2, 6:4 nakon dva sata i 20 minuta igre.

Ljubičić je dvoboj igrao s ozljedom trbušnog zida, a unatoč bolovima nije htio predati meč Brazilcu. Iako je bilo vidljivo da nešto s njim nije u redu, Ljubičić je ipak propustio niz prilika da dobije prvi set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je servirao za set kod 5:3, pa je kod 6:5 propustio tri set lopte, kao i vodstvo u "tie-breaku" od 4:2. Na samom početku drugoga seta zatražio je medicinsku pomoć, nakon koje je bilo očito da ne može svom snagom udariti lopticu, ali je unatoč bolovima odigrao do kraja i čestitao mladom Brazilcu na pobjedi i odlasku u 4. kolo gdje ide na pobjednika dvoboja između Rafaela Nadala i Lleytona Hewitta.

Nakon ispadanja Ljubičića na Roland Garrosu je kao jedini hrvatski predstavnik ostao Marin Čilić koji u nedjelju igra dvoboj 4. kola sa Šveđaninom Robinom Soderlingom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo