LEGENDARNI SRPSKI KOMENTATOR RAZVALIO: / 'Neka pukne kome u Srbiji smeta, ali Hrvatska je bila i bit će nogometna sila'

Image
Foto: Foto: Screenshot HRT

'U nogometu se može dogoditi jako mnogo toga, odlučuje i sreća, a nadam se da će ići na naš mlin'

6.7.2018.
9:03
Foto: Screenshot HRT
VOYO logo

Sportski komentator Milojko Pantić rekao je u HRT-ovoj emisiji Otvoreno da je od samog početka Svjetskog nogometnog prvenstva istaknuo da su njegovi favoriti Hrvatska i Belgija te dodao da je po tom pitanju Srbija podijeljena.

'Klerofašistička Srbija sanja da će Rusija pobijediti'

'Građanska će Srbija navijati za Hrvatsku sigurno. Postoji u Srbiji i jaka druga strana, klerofašistička Srbija, koja sanja da će Rusija pobijediti nogometnu Hrvatsku', rekao je Pantić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Neka pukne kome u Srbiji smeta, ali Hrvatska je bila i bit će nogometna sila s pobjedom ili bez nje.'

O svemu se oglasio i bivši hrvatski reprezentativac Stjepan Tomas, rekavši da ima velika očekivanja, no da je povijesni uspjeh već i sve što je napravljeno do sada. Kada je riječ o utakmici s Rusijom, rekao je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bit će rasterećeni u utakmici protiv nas. Dzyuba je nezgodan i fizički jako dominantan. Golovin je igrač koji radi razliku i oni su jedini koji bi konkurirali u hrvatskoj reprezentaciji. Čerčesov je jako dobar trener koji je napravio dobru atmosferu. Mnogi su ga napadali i htjeli ga smijeniti nakon poraza u prijateljskim utakmicama, ali nakon ovog uspjeha je pokazao da je veliki trener', rekao je Tomas.

'Očekujem dobru utakmicu i pobjedu Hrvatske'

Dopredsjednik HNS-a Marijan Kustić kaže da je siguran da će hrvatska reprezentacija nadigrati Rusiju, a smatra da će utakmica biti drugačija od one protiv Danske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu očekuje i glavni urednik Hrvatske nogometne televizije, Ivica Blažičko.

'Očekujem jednu dobru utakmicu i pobjedu Hrvatske. No u nogometu su moguća iznenađenja. Jedan od mojih prvih favorita bila je reprezentacija Meksiko nakon one pobjede protiv Njemačke, ali onda smo vidjeli što im se kasnije dogodilo. U nogometu se može dogoditi jako mnogo toga, odlučuje i sreća, a nadam se da će ići na naš mlin', rekao je Blažičko. Upitan o polufinalu Svjetskog prvenstva, Blažičko je rekao da bi u toj situaciji radije vidio Šveđane jer su, kako kaže, Englezi uvijek opasni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'U finalu vidim Belgiju i Hrvatsku'

'U finalu vidim Belgiju i Hrvatsku. Belgija ima elan nakon one utakmice protiv Japana. Belgiju vidim u finalu', dodao je Blažičko.

Kada je pak riječ o osiguranju, navijači poručuju da je u Rusiji sve na razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'U Rusiji je sve na vrhunskom nivou. Osiguranje je top. Svi navijači moraju proći sigurnosne mjere. Huligani se ne mogu vidjeti ni na ulicama ni na stadionu. Nadam se da ćemo nadglasati Ruse. Da će hrvatska reprezentacija brzo zabiti gol i utišati 40 tisuća domaćih navijača', rekao je u Otvorenom Domagoj Perlić iz kluba navijača Uvijek vjerni.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo