NOVI IZAZOV / Legendarni prgavac preuzima Palermo

Image

Gattuso će biti već 44. trener Palerma u eri predsjednika Maurizija Zamparinija, koji je kupio klub sa Sicilije 2002. godine.

29.5.2013.
12:21
VOYO logo

PALERMO - Prema pisanju najvećeg talijanskog sportskog dnevnog lista "La Gazzette dello Sport", bivši talijanski reprezentativni veznjak GennaroGattuso (35) novi je trener nogometaša Palerma koji su ove sezone ispali iz prve lige, te će pokušati odmah vratiti se u društvo najboljih.

Službeno imenovanje neće se dogoditi u dogledno vrijeme jer Gattuso još uvijek igra za švicarskog prvoligaša Sion, a sezona u Švicarskoj nije završila. Tijekom ove sezone Gattuso je neko vrijeme bio i trener-igrač u Sionu, te je u 12 utakmica ostvario tri pobjede, četiri remija i pet poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gattuso nema formalno trenersko obrazovanje, ali je sakupio veliko iskustvo nastupajući 13 godina za Milan (1999-2012), a na početku je karijere je igrao i za Perugiju, Rangers i Salernitanu. Za reprezentaciju Italije odigrao je 73 utakmice, te 2006. godine postao prvak svijeta.

Gattuso će biti već 44. trener Palerma u eri predsjednika MaurizijaZamparinija, koji je kupio klub sa Sicilije 2002. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo