25. ROĐENDAN / LeBron James proslavio sa stilom

Image

LeBron James ubacio je 48 koševa u susretu Clevelanda i Atlante, te proslavio 25. rođendan na najbolji mogući način.

31.12.2009.
9:03
VOYO logo

Jedan od najboljih igrača NBA lige LeBron James nije dozvolio da Atlanta Hawksi pokvare njegovu rođendansku proslavu.

James je 25. rođendan proslavio sa 48 koševa, 10 skokova i 6 asistencija u pobjedi Cleveland Cavaliersa 106:101. Bila je to osma uzastopna pobjeda Cavsa protiv Atlante u posljednje dvije godine, možda i najteže izborena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cavaliersi su nakon prvog poluvremena gubili s 12 koševa razlike (52:64), u trećoj četvrtini su smanjili zaostatak za četiri koša, no ključnim se pokazala posljednja dionica u kojoj je domaćin zabio 29, a primio 16 koševa.

"Ova pobjeda je sjajan poklon. Utakmica je bila neizvjesna i zbog toga sam još sretniji što smo slavili," kazao je James. Odličnu predstavu pružio je i Brazilac Anderson Varejao koji je dodao 14 koševa i 9 skokova, no što je još važnije 18 sekundi prije kraja utakmice pri rezultatu 101:101 zabio je tricu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to njegova prva trica u NBA karijeri nakon što je do sada imao 18 promašaja.

"Nisam imao namjeru gađati tricu, no u tom trenutku bila je to jedina opcija. Na koncu se pokazala dobitnom. Zabio sam tricu, a potom Jamesu rekao - Sretan rođendan," dodao je Brazilac. U gostujućim redovima najbolji su bili Joe Johnson (35) i Mike Bibby (20).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo