osigurao sve svoje nasljednike / LeBron doživotno potpisao s Nikeom: najveći ugovor u povijesti kompanije vrijedan 500 milijuna dolara

Košarkaš koji je trenutno član Cleveland Cavaliersa potpisao je suradnju za čitav život, a ujedno je to i najveći ugovor u 44-godišnjoj povijesti američke kompanije

9.12.2015.
11:29
VOYO logo

LeBron James potpisao je doživotni ugovor s Nikeom, i to za nevjerojatnih 500 milijuna dolara.

Ovaj ugovor daleko je vrijedniji od onog koji je Kevin Durant potpisao na deset godina (u iznosu pd 300 milijuna dolara).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Košarkaš koji je trenutno član Cleveland Cavaliersa potpisao je suradnju za čitav život, a ujedno je to i najveći ugovor u 44-godišnjoj povijesti američke kompanije.

Veoma sam skroman. Nevjerojatan period je iza mene i moje obitelji i veoma sam zahvalan Nikeu i njegovom osnivaču koji su vjerovali u mršavog 18-godišnjaka iz Akrona LeBron James

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možemo potvrditi da smo postigli dogovor o doživotnoj suradnji s Jamesom, koja će donijeti veliku vrijednost našem poslovanju, brendu i dioničarima. Već smo stvorili sjajan posao tijekom proteklih 12 godina, a vidimo potencijal za rast tijekom njegove karijere, ali i poslije nje", piše i priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi naglasiti i da je James prvi profesionalni ugovor s Nikeom potpisao davne 2003. godine kad je napustio srednju školu. Taj je ugovor trajao sedam godina i procjenjivao se na 90 milijuna, a onda je 2010. produžen, te sada postao i rekordan.

"Veoma sam skroman. Nevjerojatan period je iza mene i moje obitelji i veoma sam zahvalan Nikeu i njegovom osnivaču koji su vjerovali u mršavog 18-godišnjaka iz Akrona. Presretan sam što sam dio jedne takve kompanije", istaknuo je James, dodavši: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nevjerojatno puno mi je značilo što je prvi ugovor, koji sam potpisao, bio baš s Nikeom, a sada mi još više znači što sam dobio doživotni ugovor. Kao što sam već rekao, skroman sam i zahvalan, nastavit ću raditi svoj posao i na najbolji način predstavljam brend. Nadam se da će to ljudi prepoznati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo