PSIHOLOŠKI RAT / Lampard: Bilić misli korak unaprijed, inteligentan je kao Mourinho

Image

Engleski reprezentativac ima visoko mišljenje o bivšem suigraču i mentoru iz West Hama.

8.9.2009.
10:33
VOYO logo

Engleski reprezentativni veznjak Chelsea Frank Lampard nije propustio prigodu nahvaliti hrvatskog izbornika Slavena Bilića, bivšeg suigrača i mentora u West hamu.

"Slaven je vrhunski čovjek, dobar dečko, a vodeći Hrvatsku je pokazao da će biti vrhunski trener", poručio je Lampard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najviše pamtim Slavenov veliki karakter. Doći iz inozemstva i ostaviti takav dojam na terenu i izvan njega, pokazuje koliko je inteligentan. Bio je od velike pomoći mladim igračima, posebno meni i Riju Ferdinandu. Uzeo nas je pod svoje krilo, doista je bio fantastičan".

Osvrnuo se Lampard i na izjave koje je Bilić davao posljednjih dana, uoči utakmice engleskih i hrvatskih nogometaša u srijedu na Wembleyju, u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2010. Komentirao je Bilićevu izjavu kako je Engleska pod Fabijem Capellom izgubila svoju prepoznatljivost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To bi mogla biti obrnuta psihologija. Slaven je vrlo inteligentan, gotovo kao Jose Mourinho dok je bio u Chelseaju. Uvijek misli jedan korak unaprijed i o tome kako iskoristiti i najmanju prednost u odnosu na suparnika. Možda Slaven i ne misli to što govori, samo igra psihičku igru. Ako to radi, onda to radi vrlo dobro. Bitno je da se ne uvučemo u to", zaključio je Lampard.

Nešto drukčije mišljenje ima donedavni menadžer Portsmoutha Tony Adams.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatski izbornik jednostavno pokušava isprovocirati englesku reprezentaciju jer zna da je bolja od njegove. Radi to zato što je zabrinut. Jasno je da nas pokušava isprovocirati, ali neće mu to proći", mišljenja je Adams.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo