VRATILI SE NA DRUGO MJESTO ZAPADA / Lakersi svladali oslabljene Spurse

Image

Uoči posljednjeg dana sezone Lakersi imaju jednak omjer pobjeda i poraza kao i Dallas Mavericksi te će osigurati poziciju drugog nositelja pobjedom na gostovanju kod Sacramento Kingsa.

13.4.2011.
8:36
VOYO logo

Aktualni NBA prvaci, košarkaši Los Angeles Lakersa pretposljednjeg su dana osnovnog dijela sezone na svom parketu svladali vodeću momčad Zapadne konferencije San Antonio Spurse sa 102-93, te se vratili na drugo mjesto Zapada.

Lakerse su do pobjede kojom su prekinuli niz od pet uzastopnih poraza predvodili Kobe Bryant sa 27 i Lamar Odom sa 23 koša, dok je najefikasniji u sastavu Spursa, koji su igrali bez svoja tri najbolja igrača Tima Duncana, Tonyja Parkera i Emanuela Ginoblija, bio Gary Neal sa 16 ubačaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usprkos pobjedi, Lakersi bi mogli biti na gubitku nakon ove utakmice jer je njihov startni centar Andre Bynum ponovno ozlijedio desno koljeno.

Bynum je u prvom poluvremenu nezgodno stao na suparnikovo stopalo, te je s bolnom grimasom morao napustiti igru. Zasada je još nepoznato o koliko se teškoj ozljedi radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo