Krstajić: Đuriću, zna se kako sam zaradio novac

Bivši sportski direktor crno-belih odgovorio na prozivke predsednika kluba Dragana Đurića

21.2.2013.
18:19
VOYO logo

Nekadašnji fudbaler i sportski direktor Partizana Mladen Krstajić negirao je optužbe predsednika klupa da finansijki pomaže navijačku grupu "Zabranjeni".

- Strašno je, suludo kako se ponaša, šta radi i šta izjavljuje čovek koji se zove predsednikom institucije kakva je Partizan. Samo urušava klub koji vodi. Ne želim čak ni ime da mu spomenem. Niti da odgovaram na njegove insinuacije i optužbe. Zna se ko sam, šta sam, kako sam zaradio novac, gde sam ga uložio i kome plaćam porez. Ne znam da li se i za njega može isto reći. Videćemo gde će u budućnosti biti on, a gde će biti Mladen Krstajić - rekao je proslavljeni fudbaler za Mozzarsport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je podsetio na istrage koje su se vodile povodom spornih privatizacija u Srbiji, a kojima je prema medijskim navodima obuhvaćen i Dragan Đurić.

- Navijam za moj klub, ali navijam i za Dačića i za Vučića, jer bih voleo da sa porodicom živim u pravnoj državi, kao što sam živeo 10 godina u Nemačkoj - kazao je Krstajić koji je ponovo pozvao prvog čoveka crno-belih na TV duel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ako dotični gospodin ima još nešto da mi kaže ponavljam mu poziv da to uradi jedan na jedan na bilo kojoj televiziji. Ako samo i uspe da uživo ponovi sve što je izjavi pružiću mu ruku i čestitati - podvukao je Krstajić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo