KRIZA U MADRIDU: / Otkriveno što vodstvo kluba misli o Zidaneu i hoće li ga smijeniti, sve se glasnije priča o podjeli u svlačionici

Image
Foto: Profimedia

Real je trenutačno četvrti u španjolskom prvenstvu

2.12.2020.
17:05
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Šahtara iz Donecka po drugi su put ove sezone svladali madridski Real u skupini B Lige prvaka, nakon slavlja 3-2 u 1. kolu u Madridu, ukrajinski prvaci bili su bolji i u 5. kolu u Kijevu s 2-0 (2-0).

Image
REAL NAKON NOVOG PORAZA UPAO U VELIKU KRIZU: /

Zidane će uskoro dobiti otkaz, na njegovo mjesto stiže slavni trener?

Image
REAL NAKON NOVOG PORAZA UPAO U VELIKU KRIZU: /

Zidane će uskoro dobiti otkaz, na njegovo mjesto stiže slavni trener?

Dovelo je to Madriđane na rub ispadanja iz Lige prvaka, a shodno tome i do glasina o smjeni ZinedineaZidanea. On je sam poslije utakmice poručio kako ne namjerava odstupiti, međutim španjolski mediji već su imenovali Mauricija Pochettina njegovim nasljednikom. Za srijedu je u klub zakazan sastanak vodstva i prema nekim najavama tamo bi se trebalo odlučivati i o sudbini legendarnog Francuza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, madridski As poziva se na izvor blizak klubu i navodi kako Zidane uopće neće biti tema tog sastanka te da je sastanak zakazan puno ranije kako bi se raspravilo o financijskom stanju kluba.

Image
Foto: Profimedia

Real Madrid coach Zinedine Zidane during the Champions League match, Group B between Real Madrid and Inter Milan played at Alfredo Di Stefano Stadium on November, 2020 in Madrid, Spain.,Image: 567231920, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no

"Klub nikada nije doveo u pitanje Zidanea niti će to sada napraviti. U klubu ne moramo pričati o Zidaneu, treneru koji nam je toliko puno dao i koji je dio klupske povijesti", navodi As navodno citirajući osobu blisku Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaju i kako na Santiago Bernabeu smatraju kako Francuz zaslužuje više poštovanja nego što ga sada ima te da je na lošije rezultate utjecala situacija s ozljedama i koronavirusom.

"U svakom slučaju nitko ovdje ne namjerava spominjati Zidanea ili potencijalne zamjene. Podrška Zidaneu je neupitna", poručuje klupski izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loši odnosi

Cadena Cope navodi pak kako dio igrača smatra da je vrijeme da Zidane ode, dok katalonski Sport tvrdi da je došlo do potpunog loma u odnosu Zidane i dijela igrača. Francuz je navodno izgubio povjerenje u Hazarda, Odegaarda, Viniciusa i Rodryga. Također navode kako je postao umoran od pristupa nekih starijih igrača poput Marcela i Kroosa, dok na Isca odavno ne računa.

Iza Zidanea, piše Sport, stoje Ramos, Varane, Mendy, Casemiro, Valverde, Benzema i još njih nekoliko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što Reala za sada ne ide u Europi ne treba zaboraviti da situacija nije drugačija niti u La Ligi. Naime, Real je trenutačno četvrti u španjolskom prvenstvu.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo