KRENULI U TATRE: / Dinamo pronašao zamjenu za Ademija!

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Zagrebački Dinamo mora reagirati i na tržištu pokušati pronaći zamjenu za Arijana Ademija. Dinamov zadnji vezni je zbog dopinga nedavno suspendiran na četiri godine.

9.12.2015.
10:10
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

Nedavno je i jedan od skauta zagrebačkog kluba bio u Slovačkoj, gdje je pratio dvadesetogodišnjaka koji je glavna senzacija u tamošnjoj ligi.

U 17 utakmica 10 golova

Ove sezone je u 17 prvenstvenih utakmica postigao 10 pogodaka, a po jedan je postigao u kvalifikacijama za Ligu prvaka protiv Steaue, jedan u Kupu Slovačke i jedan za U21 reprezentaciju u kvalifikacijama za Euro 2017. protiv Nizozemske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenčin je hit

Mnogi u Slovačkoj smatraju ga jednim od najvećih talenata, a član aktualnog prvaka, koji je trenutačno prvi u prvenstvu sa sedam bodova prednosti ispred Slovana iz Bratislave, još uvijek čeka poziv u seniorsku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi u Premier ligu

Međutim, osim Dinama, za Beru se zanimaju mnogi veći europski klubovi. Iz škotskog Celtica ne skrivaju kako razmišljaju dovesti Slovaka ove zime, dok navodno postoji i interes Milana, Arsenala i Liverpoola. Bero je svojevremeno kazao da mu je želja Premier liga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo