TRENER PAUL HART VJERUJE HRVATSKOM REPREZENTATIVCU / Kranjčar spasitelj Portsmoutha

Image

"To je nogometaš na kojem klub mora graditi put prema mirnijem nastavku prvenstva", rekao je menadžer.

17.3.2009.
12:19
VOYO logo

Engleski premijerligaš Portsmouth na rubu je provalije, nalazi se na 17. mjestu s 29 bodova koliko ima i Stoke City na 18. te bi u ovom trenutku ispao bi iz lige.  Jedna od svijetlih točki kluba je hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar.

Proglašen je najboljim igračem na gostovanju kod Middlesbrougha (1-1), a uvršten je i u momčad kola  Premiershipa. Pozitivne riječi za njega ima i trener kluba Paul Hart, koji je prije nekoliko utakmica gurnuo Kranjčara prema naprijed u svojoj taktici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U nekim trenucima, tijekom utakmice protiv Middlesbrougha, Niko je stvarno izgledao fantastično. Činilo mi se da može sve što poželi. Jak je na lopti, predaja mu je sjajna", rekao je Hart,a onda izustio:

"To je nogometaš na kojem Portsmouth mora graditi put prema mirnijem nastavku prvenstva. On nas može izvući iz neugodne pozicije u koju smo se zapetljali".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutačno je hrvatski reprezentativac "slobodnjak" iza napadača, zbog čega ima veće ovlasti u igri, te je daleko bliže pogocima i asistencijama.

"Uvijek sam znao da je to njegova najjača pozicija. On uživa u slobodi i morao sam mu to omogućiti jer to je dobro za cijelu klub", pojasnio je menadžer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo