Kraj evropskog sna Partizana i Vojvodine (VIDEO)

Crno-beli primili tri gola, Voša dva

29.8.2013.
22:21
VOYO logo

Partizan ove sezone završava učešće u Evropi jer crno-beli nisu uspeli da sačuvaju prednost iz Beograda u revanšu plej-ofa za Ligu Evrope, poraženi su od prosečene ekipe Tuna sa 3:0!

"Valjak" je u Švajcarsku došao sa minimalnih 1:0 iz Beograda, što nije bilo dovoljno za jesen na Starom kontinentu. Tun je pobedio 3:0 (1:0) i uspešno završio posao u plej-ofu za Ligu Evrope. Pobedu domaćinu doneli su golovima braća Kristijan i Mark Šnojvli i Luka Cufi, a kod svakog pogotka kumovala je odbrana gostiju, piše Mondo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Partizanov meč obeležio je i incident Grobara na početku utakmice.

//www.youtube.com/embed/wM1vuoTcAyw?rel=0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fudbaleri Vojvodine nisu uspeli da se plasiraju u grupnu fazu Lige Evrope, pošto su u Tiraspolju izgubili od moldavskog Šerifa rezultatom 2:1.

Meč u Novom Sadu nedelju dana ranije završen je 1:1, tako da je evropski san za Vojvodinu završen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vojvodina ili Partizan ipak imaju minimalnu šansu da se nađu u grupnoj fazi LE. Naime, Odbor za hitnja pitanja Evropske fudbalske unije (UEFA) odlučio je da će umesto suspendovanog Fenerbahčea, u Ligi Evrope igrati jedan od klubova koji budu eliminisani posle revanš utakmica plej-ofa, a ko će to biti, odlučiće žreb. Izvlačenje "srećnog gubitnika" je sutra u Monaku u devet časova, javlja 021.rs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo