Zadovoljan Kramarićem /

Kovač: Ispravit ćemo sve pogreške, važna je pobjeda

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Znam da u prvom dijelu nije bilo dobro. Jednostavno, moji igrači se nisu pridržavali dogovorenog. Htio sam igrati brže i okomitije prema golu u završnici, no to nam nije uspijevalo, imali smo previše pogrešaka'

10.9.2014.
8:42
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Presretan sam zbog pobjede, iako u prvom dijelu nije izgledalo najbolje. Popravili smo se u drugom dijelu i pobjedom započeli kvalifikacije, što je najvažnije, kazao je nakon pobjede u kvalifikacijama za EURO 2016 protiv Malte u Zagrebu (2-0) izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač.

"Znam da u prvom dijelu nije bilo dobro. Jednostavno, moji igrači se nisu pridržavali dogovorenog. Htio sam igrati brže i okomitije prema golu u završnici, no to nam nije uspijevalo, imali smo previše pogrešaka. Malta se dobro branila, bilo je teško probiti njihov bunker, čak i kada su ostali s igračem manje, no u drugom dijelu su i oni pali, a naša igra je bila sasvim solidna. Naša ekipa se dosta pomladila i morate nam dati vremena, ispravit ćemo sve večerašnje pogreške", kazao je Kovač, koji se izrazio i o igri Alena Halilovića, Andreja Kramarića i Hrvoja Milića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Alen ima tek 18 godina i ne možete očekivati da već sada riješava utakmice, a Kramarić je na svom debiju zabio pogodak i posve opravdao očekivanja. Milić je dobio priliku, imam svoje mišljenje o njemu, ali ne želim ga sada izreći", kazao je Kovač u razgovoru za HTV.

Andrej Kramarić je nakon odlične igre u prijateljskoj utakmici protiv Cipra dobio priliku i u prvoj službenoj utakmici za reprezentaciju, a zabio je i svoj prvijenac u 81. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svojem debiju sam zabio prvi gol, naravno da sam vrlo zadovoljan. Hvala dečkima na podršci. Nije bilo jednostavno igrati večeras protiv Malte, ali najbitnija je pobjeda na startu ovih teških kvalifikacija", kazao je Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo