PUNO MUKE NIZAŠTO / Kostelić treći u otkazanom veleslalomu

Image

Veleslalom u švicarskom Adelbodenu otkazan je zbog guste magle, nakon što se do cilja spustilo 58 skijaša u prvoj vožnji. Ivica Kostelić ostavrio je treće vrijeme prve vožnje.

9.1.2010.
15:10
VOYO logo

ADELBODEN - Veleslalom za skijaše u švicarskom Adelbodenu otkazan je nakon što se do cilja spustilo 58 skijaša u prvoj vožnji zbog guste magle, objavili su organizatori.

Prvu vožnju najbolji je hrvatski skijaš Ivica Kostelić završio na trećem mjestu s vremenom 56,63 sekunde i zaostatkom za najbržim Talijanom Davideom Simoncellijem od 55 stotinki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Start utrke je u tri navrata odgađan zbog slabe vidljivosti na stazi, no sat i pol kasnije utrka je počela i prvi se pustio Amerikanac Ted Ligety. Ali je ubrzo magla postala gušća što je dovelo do prekida utrke iako je nije završilo osam skijaša među kojima i hrvatski predstavnik Natko Zrnčić Dim.

Sat vremena kasnije organizatori su odlučili otkazati utrku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj vožnji najbrži je bio Talijan Davide Simoncelli s vremenom 56,08 sekundi, dok je drugi bio Austrijanac Marcel Hirscher (56,35) koji je od Simoncellija bio sporiji 27 stotinki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo