TITULA SVE DALJE I DALJE / Kostelić ostao bez povratka iz snova

Image
Foto: PIXSELL

Aktualni osvajač Svjetskog kupa Ivica Kostelić osvojio je 25. mjesto u veleslalomu u Kranjskoj Gori. Ivici je ovo bio prvi nastup od operacije koljena koja ga je udaljila od skijaških staza skoro mjesec dana.

10.3.2012.
14:41
PIXSELL
VOYO logo

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić u subotu je u veleslalomu koji se za Svjetski kup vozi u Kranjskoj Gori zauzeo 25. mjesto s vremenom 2:27.11 i zaostatkom od 4,64 sekunde za pobjednikom Amerikancem Tedom Ligetyjem (2:22.47).

Kosteliću je ovo prva utrka od operacije koljena koju je imao prije 25 dana. Drugi je u Kranjskoj Gori bio Francuz Alexis Pintaurault sa zaostatkom od 1,61 sekunde za Amerikancem, a treći Austrijanac Marcel Hirscher čiji je zaostatak 2,03 sekunde za pobjednikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalibor Šamšal nije se uspio plasirati u drugu vožnju, kao ni trenutačno vodeći u ukupnom poretku skijaša Švicarac Beat Feuz.

Kostelić je današnjom vožnjom osvojio šest bodova, tako da u ukupnom poretku ima 1049 bodova, te minimalno smanjio zaostatak za vodećim Feuzom koji ima 1250 bodova i Hirscherom sa 1195.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo