ZASTRAŠUJUĆE: / NBA zvijezda hospitalizirana zbog sumnje u tešku bolest!

20.2.2015.
21:19
VOYO logo

"Naše misli su sada prvenstveno usmjerene prema Chrisu i njegovom zdravlju. On je u dobrim rukama i pozitivno razmišlja. Za sada je prerano za bilo kakve špekulacije o njegovom stanju", objavio je trener Heata Erik Spoelstra.

Porukom podrške bivšem suigraču putem Twittera se javio i ponajbolji košarkaš današnjice, aktualni član Cleveland Cavaliersa LeBron James.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volio bih da sam uz tebe u ovom trenutku kako bih ti ispričao vic ili nešto prisno, samo kako bih ti odvratio misli od onoga kroz što prolaziš! Ali, znam da si čvrst i da ćeš se vratiti bolji no ikad", poručio je James Boshu s kojim je u protekle četiri sezone u dresu Heata svaki put stizao do finala doigravanja, te osvojio dva naslova prvaka (2012, 2013).

Tijekom karijere Bosh je deset puta nastupio na All-Star utakmici, a ove je sezone prosječno postizao 21.1 poen i imao 7.0 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije ove godine plućna embolija dijagnosticirana je i bosanskohercegovačkom reprezentativcu Mirzi Teletoviću, članu Brooklyn Netsa, koji će zato propustiti ostatak sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo