NEZAUSTAVLJIVI DUO / Zupčeva zamjena briljirala, Dončić i Irving ubacili 82 poena: 'Da moram platiti da nekoga gledam, to bi bio on'

Image
Foto: Profimedia

Još jedna zanimljiva noć u NBA ligi

3.3.2023.
9:08
Profimedia
VOYO logo

Noćas su odigrane samo četiri utakmice u NBA ligi, a najzanimljivije je bilo u Dallasu, gdje su se susreli domaći Mavericksi i Philadelphia 76ersi. Briljantnu utakmicu odigrao je ponajbolji duo lige, Luka Dončić i Kyrie Irving. Zajedno su ubacili čak 82 poena, a obrana Sixersa kroz cijelu utakmicu nije imala rješenja za njih dvojicu.

Image
ŽIVOT JE BORBA /

Šiši je ponovno bio žrtva okrutnog posla zvanog NBA: Što čeka našeg košarkaša i ima li budućnost 'preko bare'?

Image
ŽIVOT JE BORBA /

Šiši je ponovno bio žrtva okrutnog posla zvanog NBA: Što čeka našeg košarkaša i ima li budućnost 'preko bare'?

Dončić je susret završio s 42 poena, 12 asistencija i četiri skoka, dok je Irving susret zaključio s 40 poena i šest asistencija. Slovenski as je posebno oduševio prekrasnim dodavanjem za Maxija Klebera, a nakon susreta je izjavio da je Kyrie igrač "za kojeg bi platio ulaznicu kako bi ga gledao". Duo se još uvijek uigrava, a ono što su noćas pokazali zastrašujuće je za cijelu ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Sixersa je Joel Embiid završio s 35 poena i osam skokova, Tyrese Maxey je dodao 29, a James Harden 27 poena i 13 asistencija, ali to nije bilo dovoljno za srušiti inspirirani duo Dallasa.

Clippersi u krizi

Golden State Warriorsi su pobijedili Los Angeles Clipperse 115:91, a naš Ivica Zubac očito je odmarao zbog manje ozljede pa ga je zamijenio Mason Plumlee u prvoj postavi. Clippersi su u dosta lošoj formi, a to su noćas potvrdili protiv Warriorse koje je predvodio Jordan Poole s 34 poena, dok su Klay Thompson i Jonathan Kuminga ubacili po 19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plumlee je odigao sjajnu utakmicu, skupio je čak 20 skokova, a dodao je i 12 poena. Kawhi Leonard je bio najbolji pojedinac Clippersa s 21 poenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Washington Wizardsi nastavljaju s dobrim predstavama; ovoga puta svladali su Toronto Raptorse 119:108. Sjajan je bio Kyle Kuzma s 30 poena i pet asistencija te isto toliko skokova, a pratio ga je Kristaps Porzingis s 25 poena. Kod Toronta je OG Anunoby ubacio 26 poena, dok je Jakob Poeltl susret završio s 23 poena i 13 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

San Antonio Spursi su bili u ogromnom nizu poraza, a sada su upisali drugu pobjedu za redom. Svladali su Indiana Pacerse 110:99 koji su igrali bez najboljeg igrača, Tyresea Haliburtona. Spurse je predvodio rookie Jeremy Sochan, koji nakon slabog ulaska u sezoni igra sve bolje. Susret je završio s 22 poena i 13 skokova, a pratili su ga Zach Collins, Devonte Graham i Devin Vassell, svaki s 18 poena. Kod Pacersa je najbolji bio Buddy Hield s 27 poena.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo