ZUBAC POMOGAO CLIPPERSIMA NA PUTU DO POBJEDE, ŠARIĆ OPET BEZ MINUTAŽE: / Prvaci izgubili, Houston pokazao da može i bez Hardena

Image
Foto: Profimedia

LeBron James je bio najbolji pojedinac kod Lakersa sa 22 koša

29.1.2021.
9:32
Profimedia
VOYO logo

Los Angeles Clippers IviceZubca su sinoć sa 109-105 u gostima pobijedili Miami Heat, a hrvatski košarkaš je u 21 minuti na terenu zabio šest koševa (šut iz igre 2/4), pridodavši tome osam skokova i jednu asistenciju.

Nicholas Batum je za Clipperse zabio 18 koševa, Lou Williams je dodao 17, a po 16 svaki su ubacili MarcusMorris Sr. i Reggie Jackson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tyler Herro, u svojoj prvoj utakmici nakon ozljede, predvodio je Miami sa 19 poena i deset skokova te pet asistencija. Gabe Vincent je dodao 18 koševa, a BamAdebayo je utakmicu završio sa 16 ubačaja, 13 skokova i sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detroit Pistons su iznenadili aktualne prvake Los Angeles Lakerse, svladali su ih na svom terenu 107-92 nakon što su ih u zadnjoj četvrtini ostavili bez koša gotovo sedam minuta. BlakeGriffin je bio najbolji strijelac pobjedničke momčadi sa 23 koša.

Za Lakerse, koji su igrali bez ozlijeđenog AnthonyjaDavisa, ovo je bila utakmica s najmanje zabijenih koševa i drugi poraz zaredom u gostima nakon što su imali seriju od 10-0 na početku sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wayne Ellington je dodao 20 koševa, od čega je šest trica, za Pistonse, a Mason Plumlee 17 koševa i deset skokova.

Bez Šarića

LeBronJames je bio najbolji pojedinac kod Lakersa sa 22 koša, ali je zabio samo dva u drugom poluvremenu. Osim toga, upisao je deset asistencija i sedam skokova. KyleKuzma je također ubacio 22 koša, a Talen Horton-Tucker 13.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Houston Rockets su kod kuće sa 104-101 bili bolji od Portland Trail Blazersa, a do pobjede ih je predvodio VictorOladipo sa 25 pogodaka, ukljućujući i polaganje 26,2 sekunde prije kraja što je njegovoj momčadi donijelo prednost od tri poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Damian Lillard je bio najbolji u redovima Portlanda, zabio je 30 koševa, a AnferneeSimons je promašio šut za izjednačenje na zvuk sirene za kraja. Simmons je u porazu svoje momčadi sudjelovao sa 13 koševa.

Phoenix Suns su sa 114 - 93 bili bolji od gostujućih Golden State Warriorsa, a MikalBridges je predvodio sedam igrača Phoenixa s dvoznamenkastm učinkom sa 20 poena. StephenCurry je sa 27 koševa bio najbolji strijelac utakmice i poraženih Warriorsa. DarioŠarić nije konkurirao za sastav Phoenixa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati

Houston Rockets - Portland Trail Blazers 104-101 Detroit Pistons - Los Angeles Lakers 107-92 Miami Heat - LA Clippers 105-109 (Ivica Zubac je odigrao 21 minutu za LA Clipperse, zabio je šest koševa i upisao osam skokova i jednu asistenciju) Phoenix Suns - Golden State Warriors 114-93 (Dario Šarić nije konkurirao za sastava Phoenixa)

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo