NOVO RAZOČARANJE / Zubac nemoćan protiv Embiida i Hardena, Clippersi teškim porazom nastavili crni niz

Image
Foto: Profimedia

Zubac je na parketu bio 24 minute i osvario solidan učinak

26.3.2022.
9:17
Profimedia
VOYO logo

Košarkaši Philadelphije uvjerljivo su na gostovanju pobijedili LA Clippers 122-97. Za klub iz Los Angelesa to je bio peti poraz u nizu, no momčad je i dalje osma na ljestvici Zapadne konferencije.

Image
ON KAO DA NIJE S OVOGA SVIJETA /

Dončić oduševio sjajnim potezom, pogledajte novu majstoriju nevjerojatnog Slovenca

Image
ON KAO DA NIJE S OVOGA SVIJETA /

Dončić oduševio sjajnim potezom, pogledajte novu majstoriju nevjerojatnog Slovenca

76ersi su utakmicu na svoju stranu potpuno usmjerili već u prvoj četvrtini nakon koje su stvorili prednost od 16 poena (35-19). Nakon toga su gosti održavali prednost i rutinski pobijedili predvođeni dvojcem Embiid - Harden. Tako je Joel Embiid ubacio 27 poena uz 10 skokova, dok je James Harden dao 29 koševa uz čak 15 skokova i sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski centar Ivica Zubac za Clipperse je odigrao 24 minuta te je ostvario solidne brojke od sedam poena, sedam skokova, šest asistencija i jednu blokadu. Iz igre je gađao 3-7 te 1-2 s linije slobodnih bacanja. Prvi strijelac domaćeg sastava bio je Amir Coffey s 21 poenom, ali su podbacili Reggie Jackson 11 poena (šut 4-13) i Marcus Morris 2 poena (šut 1-9).

Heat u mini-krizi

Philadelphia ima omjer 46-27 i ima samo pobjedu manje od Miami Heata (47-27), vodećeg sastava Istočne konferencije. Miami se i dalje ne može izvući iz mini-krize. Upisao je treći poraz u nizu, New York je slavio na Floridi 111-103. Miami je vodio cijelu utakmicu, ali sve se okrenulo u zadnjoj četvrtini koju su gosti dobili s čak 38-15.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji strijelac kod New Yorka bio je Immanuel Quickley s 23 poena, a gosti su slavili iako su Fournier i Barrett kombinirano za tri poena gađali 4-20.

Jimmy Butler je za Miami ubacio 30 poena uz po sedam skokova i asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći poraz su, pak, upisali košarkaši Utah Jazza koji su opet igrali bez ozlijeđenog hrvatskog košarkaša Bojana Bogdanovića. Charlotte je pobijedio Utah 107-101 uz jako dobru predstavu svoje trojice igrača. Miles Bridges je ubacio 26 poena uz 11 skokova, LaMelo Ball 21 uz pet asistencija, dok je Terry Rozier ubacio 25 koševa.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Charlotte - Utah

Na drugoj strani Donovan Mitchell je, kao i vrlo često, predvodio Utah s 26 poena i sedam asistencija, ali je i izgubio šest lopti. Rudy Gobert je dominirao pod koševima s 11 poena i 19 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijela petorka Atlanta ubacila je dvoznamenkasti broj poena, a Hawksi su na domaćem parketu pobijedili Golden State bez Stephena Curryja 121-110. Prvo ime susreta bio je Trae Young s 33 poena i 15 asistencija. Iz igre je Young gađao 12-20.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo