ZUBAC NEMA MIRA U SVLAČIONICI LAKERSA: / Zvijezda kluba zna kako iz njega izmamiti najsočnije hrvatske psovke

Image
Foto: AFP/Screenshot

Pred mikrofonom CroatianSportsa našao se Larry Nance Jr.

16.11.2017.
16:58
AFP/Screenshot
VOYO logo

Dvojac povezuje veliko prijateljstvo, poznato je i od ranije, a Nance mlađi, sin proslavljenog trostrukog All-Star igrača, trudi se o hrvatskom centru saznati što je moguće više, očito i iz razloga kako bi se s njim mogao zabavaljati.

Potvrdio je to nedavnom izjavom kojom, jasno uz smijeh, osporava državljanstvo svog suigrača a sve na temelju mjesta rođenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On tvrdi da je Hrvat, ali sam neki dan provjerio na karti i shvatio sam da se on nije rodio i odrastao u Hrvatskoj već u Bosni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Kvartuč stajao je s druge strane mikrofona i Nanceu mlađem dao kraći uvid u stanje u Bosni i Hercegovini, objasnivši mu tamošnju etničku strukturu. Ovaj nije odustajao i kazao je da će i sljedeći put hrvatskom košarkašu objasniti da nije Hrvat, a za to ima i 'dobar' razlog:

"Svaki put kad to napravim čujem slikovit rječnik hrvatskih psovki."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj američki košarkaš zaljubljenik je i u nogomet i posebice londonski Chelsea. Upoznat je i sa Svjetskim prvenstvom kojem je sljedeće godine domaćin Rusija, a upitan za koga će navijati odgovorio je:

"Pretpostavljam da će i Zubac ovo gledati pa ću reći da neću navijati za Hrvatsku, ali zapravo hoću."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Supertalent je prepoznao u belgijskoj reprezentaciji za koju će i navijati bude li potencijalno finale između te i hrvatske nogometne reprezentacije gledao u društvu hrvatskog centra kojeg uvjerava da nije Hrvat.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo