ZAPAŽEN UČINAK / Zubac i Šarić imali prvi okršaj ove sezone: Jedan bio bolji, a drugi na kraju slavio pobjedu

Image
Foto: Profimedia

Cijelu utakmicu domaćin je bio u prednosti, a ključnu razliku na putu prema tek devetoj pobjedi u NBA sezoni ostvario je tijekom uvodne 24 minute.

1.12.2023.
8:33
Profimedia
VOYO logo

Vrlo dobro su u međusobnom susretu odigrali hrvatski košarkaški reprezentativci Dario Šarić i Ivica Zubac, a Golden State je pred svojim navijačima svladao Los Angeles Clipperse 120-114.

Image
DOBRE VIJESTI ZA DETROIT /

Najpouzdaniji stručnjak za NBA otkrio kada bi se Bogdanović trebao vratiti: Ove sezone još nije igrao

Image
DOBRE VIJESTI ZA DETROIT /

Najpouzdaniji stručnjak za NBA otkrio kada bi se Bogdanović trebao vratiti: Ove sezone još nije igrao

Cijelu utakmicu domaćin je bio u prednosti, a ključnu razliku na putu prema tek devetoj pobjedi u NBA sezoni ostvario je tijekom uvodne 24 minute. Na poluvremenu je Golden State vodio s 11 poena razlike (61-50).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S klupe za pričuve Dario Šarić je za Golden State odigrao 27 minuta te je postigao 13 poena uz po pet skokova i asistencija, a imao je i jednu ukradenu loptu. Iz igre je gađao 4-7, uz 2-4 za tri poena i 3-4 s linije slobodnih bacanja.

Ivica Zubac ostvario je još nešto bolju predstavu za isto minuta u dresu LA Clippersa. Postigao je 18 koševa te imao 13 skokova i jednu blokadu. Iz igre je Zubac gađao 7-11 uz 4-5 s linije slobodnih bacanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo ime Golden Statea bio je Stephen Curry koji je ubacio 26 poena uz osam asistencija i sedam skokova. Najbolju je pratnju imao u Klayju Thompsonu koji je dao 22 poena, dok je Draymond Green uz 13 koševa ostvario po pet asistencija i skokova.

Prvi strijelac gostujućeg sastava bio je Kawhi Leonard s 23 poena, dok je kao i Zubac 18 koševa ubacio James Harden. Paul George je dodao 15 koševa uz 10 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golden State je trenutačno na omjeru 9-10, dok LA Clippers imaju 8-10.

Minnesota, najbolja momčad lige zajedno s Bostonom, pobijedila je kao domaćin Utah 101-90. Hrvatski košarkaš Luka Šamanić odigrao je za goste 12 minuta te je postigao dva poena uz četiri skoka i dvije izgubljene lopte. Iz igre je gađao 1-4 uz jednu promašenu tricu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju na SP-u gledajte na Voyo i RTL Kockici. Prvenstvo u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj započeo je 29. studenog i trajat će do 17. prosinca. Budite uz Kraljice šoka

Image
Image
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo