DETROIT OČAJAN / Zubac blokadom minutu prije kraja donio pobjedu Clippersima: Šamanić odličan u porazu Utaha

Image

Jedan od ključnih trenutaka u samoj završnici bila je i blokada hrvatskog reprezentativca Ivice Zubca minutu prije kraja

12.12.2023.
8:17
VOYO logo

Vrlo teško su košarkaši Los Angeles Clippersa na svom parketu pobijedili Portland Trail Blazerse sa 132-127, u sklopu NBA lige, u noći s ponedjeljka na utorak.

Image
NALJUTILO GA JE PITANJE /

Trener Real Madrida progovorio o odlasku Hrvata: 'Ne zanima me što se govori vani, to su filmovi znanstvene fantastike'

Image
NALJUTILO GA JE PITANJE /

Trener Real Madrida progovorio o odlasku Hrvata: 'Ne zanima me što se govori vani, to su filmovi znanstvene fantastike'

Cijelu utakmicu LA Clippers su vodili, ali su sjeverni gosti sa Zapadne obale konstantno prijetili. Domaćin je malu prednost ipak sačuvao i na kraju slavio, a jedan od ključnih trenutaka u samoj završnici bila je i blokada hrvatskog reprezentativca Ivice Zubca minutu prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zubac je na parketu proveo 34 minute te je postigao 18 poena. Dodao je tome dvije asistencije, šest skokova te dvije blokade, a iz igre je gađao 9-13. Najbolji igrač pobjedničkog sastava bio je Kawhi Leonard s 34 poena, pet asistencija i šest skokova. Paul George je za LA Clipperse ubacio 20 uz osam asistencija i isto toliko skokova.

Na drugoj strani prvi strijelac je bio Anfernee Simons s 38 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo dobru utakmicu odradio je Luka Šamanić za Utah Jazz premda je njegova momčad poražena kod Oklahoma Cityja 120-134. Već u prvoj četvrtini domaćin je imao 14 poena prednosti (34-20), dok je nakon treće dionice bilo i više od 35 poena razlike za Oklahoma City. Utah je u završnici ublažio poraz, a Luka Šamanić je za goste iz Salt Lake Cityja odigrao 18 minuta. Ubacio je 14 koševa, a ostvario je još asistenciju, sedam skokova i dvije izgubljene lopte. Iz igre je gađao 6-10, za tri poena 1-4 te 1-1 s linije slobodnih bacanja.

Prvo ime susreta bio je i inače najbolji igrač Oklahoma Cityja Shai Gilgeous-Alexander koji je ubacio 30 poena, a tome je dodao i sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ranijem terminu su košarkaši Detroita nastavili nizati poraze u novoj sezoni, Indiana je u gostima svladale Pistonse 131-123 te je time Detroit upisao dvadeseti poraz u nizu. Detroit je i dalje najslabija momčad lige s omjerom 2-21, dok je Indiana među boljim sastavima Istočne konferencije te je trenutačno na omjeru 13-8.

Detroit je kroz cijelu utakmicu imao rezultatski kontakt s Indianom, ali je isto tako stalno ganjao zaostatak. Indiana je u završnici i definitivno prelomila susret na svoju stranu kada je četiri i pol minute prije kraja povela 122-112.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović odigrao je 34 minute za Detroit te je postigao 17 poena uz dvije asistencije, jedan skok, tri osvojene i dvije izgubljene lopte. Iz igre je gađao ne osobito dobrih 5-14, kao i 3-9 za tri poena te 4-7 s linije slobodnih bacanja.

Prvi strijelac Detroita bio je Cade Cunningham s 23 poena, a ostvario je i šest skokova te sedam asistencija. Indianu su do pobjede vodili Bennedict Mathurin s 30 i Myles Turner s 23 poena. Mathurin je uz to ostvario osam asistencija i sedam skokova, dok je Turner upisao i osam skokova. Tyrese Hailburton je uz 14 koševa imao i čak 16 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu, 16. prosinca, očekuje nas spektakularna borilačka večer koju možete pratiti UŽIVO na VOYO platformi. U 19 sati počinje prijenos priredbe najveće regionalne borilačke organizacije - FNC 14 iz Sarajeva, a sat vremena kasnije počinje event vodeće europske MMA organizacije - KSW 89 u poljskom gradu Gliwice

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo