ZGODNA AMERIKANKA PROGOVORILA HRVATSKI ZBOG ŠARIĆA: / Dario umire od smijeha na riječi poznate novinarke

Image
Foto: Screenshot Youtube/Instagram

Šarić je dao intervju za NBA TV

28.3.2018.
13:23
Screenshot Youtube/Instagram
VOYO logo

Dario Šarić proživljava najbolje trenutke karijere. Hrvatski reprezentativac treći je igrač Philadelphije 76ersa koja je osigurala doigravanje na istočnoj konferenciji gdje je trenutačno četvrta momčad iza Toronta, Bostona i Clevelanda. S obzirom na lagan raspored do kraja sezone, prijetnja su i Cavaliersima na trećem mjestu.

Šarić u drugoj sezoni u Sixersima prosječno ubacuje 14.9 poena uz 6.8 skokova i 2.6 asistencije. Napredovao je u svakom segmentu igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DOK STE SPAVALI ŠARIĆ JE POSTAO UBOJITI ŠUTER: Brojke potvrđuju nestvaran napredak i stavljaju ga uz bok Curryju i Durantu

Nahvalio je momčad i legendarne Hrvate

"Iskusniji sam. Upoznao sam sistem i suigrače, pronašao sam način kako da igram s Benom (Simmonsom) i Joelom (Embiidom). Bilo je teško na početku sezone, ali onda sam pohvatao sve konce. Oni su nevjerojatni. Talentirani, pobjednici su i imamo mladu jezgru te uživamo na terenu i izvan njega", rekao je u razgovoru za Inside Stuff na NBA TV-u koji vode bivši košarkaš Grant Hill i poznata novinarka Kristen Ledlow.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je Dario kako je u ligi najteže za čuvati Jamesa Hardena iz Houstona, a Ledlow ga je upitala i o hrvatskim košarkaškim velikanima Draženu Petroviću i Toniju Kukoču. "Dražen je nešto posebno, a Kukoč je bio nevjerojatan svestran igrač i svi ih vole", objasnio je Šarić.

Naučila je nove riječi

Pohvalila se novinarka kako je naučila nekoliko hrvatskih riječi i provjerila kod Šarića izgovara li ih dobro: "košarka", "buraz" i "klopa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dario je sa smiješkom objasnio značenje svih riječi za Amerikanku koju je pohvalio kako se spremila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo