Ždrijeb Eurolige: Ukić, Tomas i društvo s prvacima!

Izvučene su skupine osmine finala košarkaške Eurolige. Najzanimljivije bi moglo biti u skupini F u kojoj su se našla čak tri španjolska kluba.

28.12.2011.
16:07
VOYO logo

U skupini F će se boriti Real Madrid, Unicaja i Bilbao, a kao uljez našla se Montepaschi Siena. U skupini G će Fenerbahçe, u kojem igraju trojica hrvatskih reprezentativaca Roko Ukić, Marko Tomas i Bojan Bogdanović, a vodi ih Neven Spahija, tražiti prolaz u četvrtfinale protiv aktualnog prvaka Europe grčkog Panathianaikosa, ruskog UNIKS-a i talijanskog Armanija iz Milana. Posljednju, ali ne i manje važnu skupinu H čine prvaci Španjolske, Barcelona, Izraela, Maccabi, i Litve, Žalgiris, te talijanska momčad Cantu. Po dvije prvoplasirane momčadi iz svake skupine plasirat će se u četvrtzavršnicu nakon koje će pobjednici igrati završni turnir odnosno Final Four u turskom gradu Istanbulu od 11. do 13. svibnja iduće godine.

Skupina E: CSKA, Olympiacos, Anadolu Efes, Galatasaray

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina F: Real Madrid, Montepaschi Siena, Unicaja, Bilbao Skupina G: Fenerbahçe, Panathinaikos, UNIKS, Armani Milano Skupina H: Barcelona, Maccabi Tel-Aviv, Cantu, Žalgiris

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo