Odbili 'masnu' ponudu za talenta kojeg će izgubiti

Budućnost jednog od najtalentiranijih hrvatskih košarkaša i dalje je neizvjesna.

17.7.2012.
10:40
VOYO logo

Iako je još do 'jučer' bila u financijskom kaosu, Cibona je za Šarića ponudila 'masnih' 800.000 eura, no Mravi, koji su gotovo pred gašenjem, navedenu su ponudu bez razmišljanja odbili, jer ne žele pregovarati o iznosu manjem od milijun eura.

"Oni s tim milijunom žele platiti zaostatke Kasunu, Simonu i ostalim igračima. Klub ne zaslužuje taj novac. Dariju su prije tri godine pričali bajke kako će od njega napraviti novog Nowitzkog, a igrao je samo zadnja dva mjeseca. Dario je u te tri godine često trenirao sam jer su ga treneri slali jedan drugome", istaknuo je otac Predrag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarići slučaj žele riješiti preko FIBA-ine arbitraže, ali problem im radi i agencija XL koja zastupa mladog košarkaša. Predrag smatra kako agencija oteže s papirima za arbitražu jer se po njegovim riječima ne želi zamjeriti klubu.

"Ako do srijede u FIBU ne pošalju zahtjev za arbitražom, više ga neće zastupati. Očekujem da će FIBA-ina komisija odštetu za Darija procijeniti na maksimalno 120.000 eura", istaknuo je zabrinuti otac za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo