Bolan poraz / Zadru prijeti ispadanje iz ABA lige, Nazor: 'Mene je sram'

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Poraz od Krke Zadru je stvorio velike probleme oko budućnosti u ABA ligi

28.1.2019.
10:53
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Posljednja momčad ABA lige stigla je na Višnjik, Zadar je imao priliku otići na dvije pobjede više od Krke i s boljim međusobnim omjerom to bi značilo gotovo sigurno izbjegavanje izravnog ispadanja iz ABA lige.

Međutim, takav se scenarij nije ostvario i iznenadi li Olimpija večeras Budućnost, Zadrani će preuzeti fenjer. I do kraja sezone morati ostvariti pobjedu više od Krke, ali i Olimpije jer s njom ima lošiji međusoban skor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako u posljednjih pet kola klub s Višnjika mora u Podgoricu, a dočekuje i Zvezdu, najgori scenarij, a to je ispadanje, uopće nije nerealno, štoviše.

"Oni su došli na dvoboj kako treba, agresivno su startali, mi katastrofalno u grču. Tek u drugom poluvremenu pokazali smo kako treba igrati, došli na jedan posjed i imali tri glupava napada", sumirao je nedjeljni poraz od Slovenaca Ante Nazor (64:72), a njegove riječi prenijela službena stranica natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog cijele situacije mene je sram! Sram me je što je moja momčad izgledala ovako, pred ovom publikom koja je iskazala želju, ali mi nismo bili pravi. Mislim li ima li još nade za ostanak? Mislim, i mi ćemo se boriti bez predaje", poručio je zadarski trener pred kojim su vrlo nemirni dani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo