'Pa ovo je skandalozno! Šta radi režiser ovog prijenosa?'

Teško da je neki nebeski režiser mogao smisliti veću košarkašku dramu od one koja se u srijedu navečer dogodila na utakmici Zadra i Partizanu u Višnjiku.

20.12.2012.
9:53
VOYO logo

'Šta radi režiser ovog prijenosa, ovo je skandalozno, pa pola stvari nismo videli!', urlali su komentatori srpske televizije u zadnjim trenucima susreta Zadra i Parizana u 14. kolu regionalne ABA lige, ne sluteći da prava drama tek slijedi. U zadnjoj se minuti događalo svašta, Parizan je vodio 75:72, da bi Zadar u prepunom Višnjiku pogodio tricu za 77:75 - četiri sekunde prije kraja! Ali tek tada počinje drama, partizanovac Bertans sekundu do kraja pogađa tricu i sve okreće. Beograđani su počeli s velikim slavljem, Višnjik je zamro, srpski komentatori su bili u 'deliriju', a onda je semafor pokazao da je do kraja ostala još jedna mala sekunda.

Delaš je dobio priliku izvesti loptu sa strane, i to je bila sreća za Zadar. Talentirani mladi košarkaš je sjajno prebacio loptu na drugu stranu obruča, a najviše je skočio Amerikanac Romeo Travis i poklonio svima u dvorani alley-oop koji će još dugo pamtiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadar je slavio 80:78, a Romeo Travis dobio veliko priznanje - njegov školski prijatelj i ponajveća zvijezda NBA lige, LeBron James, stavio je video sjajnog Travisovog poteza na svoj Twitter profil i napisao poruku podrške: 'Sredi ih, Rome!'.

Kralj NBA lige je s Travisom odrastao u Akronu u Ohiju, a zajedno su igrali za gimnaziju St. Vincent-St. Mary High School.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo