PRAVI SPEKTAKL / Za samo 25 sekundi: Dječak napravio čudo na košarkaškoj utakmici i kući odnio pravo bogatstvo!

Image

Kompletna je dvorana skočila na noge u nevjerici nakon čega je krenulo pravo ludilo. Inače, J.J. je imao samo 25 sekundi za sva četiri šuta što ovom dječakovom podvigu daje dodatnu težinu

3.2.2023.
22:18
VOYO logo

J.J. Franks, učenik sedmog razreda osnovne škole, iz savezne države Sjeverna Dakota postao je zvijezda na društvenim mrežama pogodivši četiri uzastopna šuta od kojih jedan s polovine košarkaškog terena. Takav fantastičan podvig mu je osim slave donio i nagradu od 10 tisuća dolara.

Amerikanci su poznati po tome da od svojih sportskih manifestacija naprave show, a osobito su skloni uključivanju publike tijekom pauzi. Također, nagrade su često impresivne, a takav je bio slučaj i ovog puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dječak je u poluvremenu košarkaške utakmice prvo pogodio polaganje pa šut s poludistance. Potom je zapalio publiku pogodivši tricu, a tribine su eksplodirale kada je s pola terena svega nekoliko sekundi prije isteka vremena zabio jednom rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kompletna je dvorana skočila na noge u nevjerici nakon čega je krenulo pravo ludilo. Inače, J.J. je imao samo 25 sekundi za sva četiri šuta što ovom dječakovom podvigu daje dodatnu težinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo