Vujošević: Ovaj tim je nacionalno blago (VIDEO)

Trener crno-belih prezadovoljan osvajanjem šeste titule u Jadranskoj ligi

28.4.2013.
12:44
VOYO logo

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević posle pobede nad Crvenom zvezdom i osvajanja Jadranske lige bio je veoma ponosan na svoj mladi tim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ovo je jako mlada ekipa, većina analitičara je na početku sezone tvrdila da smo napravili suviše rizičan potez. Trebalo nam je mnogo hrabrosti. Nismo obećali trofeje, ali eto, desilo se. Ova ekipa Partizana je nacionalno blago, radi se o projektu koji treba gledati van klupskih okvira. Velika je stvar za srpsku košarku što su sva četiri naša tima igrala na završnom turniru, to dokazuje da je košarka nacionalni sport - rekao je Vujošević na konferenciji za medije.

On je dodao da je utakmica morala da bude teška, iako je polufinale bilo veliko opterećenje za obe ekipe, pošto su su tada izborile Evroligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radonjić: Čestitam Partizanu, moramo brzo da se oporavimo

Strateg crveno-belih Dejan Radonjić čestitao je Partizanu osvajanje Jadranske lige i poručio da će njegova ekipa pokušati i okrene utakmicama u Superligi Srbije.

- Moramo što pre da se oporavimo i pokušamo da se okrenemo sledećim utakmicama koje nas čekaju. Čini mi se da je rasterećenost zbog obezbeđenog plasmana u Evroligu uticala na našu igru večeras. Naš sledeći cilj je da napravimo što bolji plasman u Superligi, pošto smo doživeli dva neugodna poraza zaredom - rekao je Radonjić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo