Fantasticni Hrvat postao junak dana u Rusiji

10.5.2014.
18:46
VOYO logo

Simon je bio najbolji igrac susreta koji je Lokomotiv dobio rezultatom 81-67, cime je poveo i s 2-0 u seriji do tri pobjede. Simon je ubacio 18 poena, upisao sest skokova i podijelio sedam asistencija. Za dvicu je gadao 6-7, za tricu 1-5, dok je s crte slobodnog gadanja bio na stopostotnom ucinku 3-3.

Najbolji strijelac susreta bio je Simonov suigrac Marcus Williams koji je ubacio 24 poena, no ostale su mu rubrike, za razliku od onih naseg kosarkasa, ostale poluprazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod CSKA je najefikasniji bio Sonny Weems sa 16 poena, pet skokova i isto toliko asistencija.

Pred kosarkasima je sada 12 dana stanke, a nakon toga se treca, moguce i posljednja utakmica igra u Kubanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kosarkasi Lokomotiv Kubanja dosli su na prag velike senzacije, tocnije izbacivanja moskovskog CSKA u cetvrtfinalu regionalne VTB lige.

Nakon dvije utakmice igrane u Moskvi Lokomotiv vodi s 2-0, a u obje je pobjede veliku ulogu odigrao nas Krunoslav Simon. Ove je subote upisao 18 poena, sest skokova i sedam asistencija u 81-66 slavlju svoje momcadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ovo su bile dvije velike pobjede, ali prerano je za slavlje. Cekamo sljedecu utakmicu u Krasnodaru, a u nju cemo uci kao da je 0-0. Ukoliko se prerano pocnemo veseliti, serija bi se mogla oduziti – rekao je Simon, te nastavio:

- Znacajna stvar nakon prve dvije utakmice je u tome sto znamo kako igrati protiv CSKA. Naucili smo razvuci njihovu obranu i napadati s brzim tempom. Odradili smo sjajan posao u obje utakmice i zasluzeno vodimo s 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treca utakmica igra se tek za 12 dana, a domacin je Lokomotiv.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo