VRLO DOBRA UTAKMICA BOJANA BOGDANOVIĆA, PORAZ JAZZA: / Damian Lillard upisao prvi triple-double u osam godina karijere

Image
Foto: Profimedia

Zvijezdu večeri ne moramo tražiti dalje od Portlanda

30.1.2020.
8:51
Profimedia
VOYO logo

Crni je oblak nad NBA ligom ovih dana. Igrači, treneri i navijači polako se vade iz nevjerice koja je zavladala nakon iznenadne i tragične smrti Kobeja Bryanta. Ipak, igra ne prestaje pa je tako sinoć, opet u pomalo komornoj atmosferi.

U takvom su ozračju Bojan Bogdanović i njegov Utah Jazz upisali su drugi uzastopni poraz. Ovaj put bolji su od njih bili San Antonio Sprursi koji su ih svladali rezultatom 127:120. Bila je ta utakmica jednosmjerna ulica većinu vremena. Utah je otvorio bolje, a Spursi su preuzeli vodstvo na kraju prve četvrtine i nisu ga ispuštali sve do kraja utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na visini zadatka bio je DeMar DeRozan koji je zabio 38 poena za Spurse, a Bojan Bogdanović imao je namješten daljinski nišan. Zabio je četiri trice iz devet pokušaja te je utakmicu završio sa 17 poena, devet skokova i četiri asistencije. Sažetak te utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OGLASILA SE SUPRUGA TRAGIČNO POGINULOG BRYANTA: /

Njezine riječi urezat će vam se u pamćenje - 'Posve smo slomljene'

Image
OGLASILA SE SUPRUGA TRAGIČNO POGINULOG BRYANTA: /

Njezine riječi urezat će vam se u pamćenje - 'Posve smo slomljene'

'Bilo je i vrijeme'

Zvijezdu večeri ne moramo tražiti dalje od Portlanda, gdje je Damian Lillard upisao svoj prvi triple-double u pobjedi svojih Trail Blazersa protiv Houston Rocketsa 125:112.

Klasično nadigravanje pokazali su Lillard i Russell Westbrook u prvom poluvremenu. Prva četvrtina pripala je playmakeru Houstona, dok je u drugoj prednost svojoj momčadi sjajnom serijom osigurao Lillard. Dame je završio utakmicu s 36 poena, 11 skokova i 10 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Bilo je i vrijeme“, rekla je NBA zvijezda nakon utakmice.

„Trebalo mi je osam godina. Bilo je puno utakmica u kojima sam lovio triple-double, ali nikad dosad nism uspio“, rekao je Lillard nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Rocketsa je odličnu utakmicu odigrao Westbrook koji je zabio 39 poena uz 10 skokova, dok je James Harden utakmicu završio sa 18 poena. Sažetak te utakmice pogledajte OVDJE.

Povratak Oladipa

Victor Oladipo vratio se nakon godinu dana duge pauze na NBA parket. Za svoju Indianu sinoć je ušao s klupe i zabio devet poena u pobjedi u produžecima protiv Chicago Bullsa 115:106, uključujući i tricu koja je osigurala Indiani ulazak u produžetke. Najbolji je u redovima Indiane bio T.J. Warrren s 25 poena. Pogledajte sažetak utakmice OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije samo Bojan Bogdanović upisao dobru partiju, njegov prezimenjak Bogdan zabio je 23 poena u porazu svojih Sacramento Kingsa 120:100 protiv Oklahoma City Thundera. Oklahoma je tako nastavila letjeti prema doigravanju na krilima timske igre, a sinoć je junak bio relativno nepoznati Luguentz Dort koji je zabio 23 poena uz sjajan postotak trice koje je gađao 5/6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brooklyn Netsi su stigli do pobjede 125:115 nad Detroit PIstonsima, a Spencer Dinwiddie je zabio 28 poena. Dirljiv je bio govor Kyrieja Irvinga nakon utakmice koji je pričao u Kobeju Bryantu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, po lijepim scenama neće ostati upamćena utakmica New York Knicksa i Memphis Grizzliesa. Pobjedu Memphisa 127:106 pomalo je zasjenio incident koji je započeo Elfrid Payton grubim faulom, al onda je na terenu započeo pravi kaos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


NBA, 29.1.

San Antonio - Utah 127:120 (Bojan Bogdanović 33:50 min, 17 k, šut 6/16, 9 s, 4 a) Portland - Houston 125:112 (Mario Hezonja nije ulazio u igru) Brooklyn - Detroit 125:115 New York - Memphis 106:127 Sacramento - Oklahoma City 100:120 Indiana - Chicago 115:106

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo