NBA LIGA / Visoka pobjeda Clippersa, poraz Utaha: Bogdanović i Zubac odigrali skromne utakmice

Image
Foto: AP Images

Toronto Raptors su kod kuće sa 130-110 nadigrali Utah Jazz kojem je ovo treći poraz u zadnje četiri utakmice

2.12.2019.
10:06
AP Images
VOYO logo

Hrvatski košarkaš BojanBogdanović je ostvario skroman učinak u visokom porazu svojih Utah Jazza, dok je Ivica Zubac u visokoj pobjedi LA Clippersa imao slabu večer.

TorontoRaptors su kod kuće sa 130-110 nadigrali UtahJazz kojem je ovo treći poraz u zadnje četiri utakmice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pascal Siakam je za pobjedu Toronta, koji je na poluvremenu vodio sa 40 razlike, ubacio 35 koševa. Fred VanVleet je dodao 21 koš i 11 asistencija za Raptors kojima je ovo deveta domaća pobjeda od početka sezone.

Mike Conley je bio najbolji u redovima Jazza sa 20 poena, a Bojan Bogdanović je u 30 minuta zabio 11 koševa (šut iz igre 5/14, trice 1/5) uz sedam skokova, dvije asistencije i jednu ukradenu loptu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LA Clippers su s nevjerojatnih 150-125 kod kuće svladali Washington Wizardse, a do pobjede ih je predvodio Kawhi Leonard sa 34 koša, dok je Paul George ubacio 31 kop. MontrezlHarrell je pobjedi pridonio sa 23 ubačaja i 15 skokova, a Zubac je odigrao 16 minuta i zabio dva koša s linije slobodnih bacanja uz četiri skoka i jednu asistenciju. 

Kod Washingtona najbolji je bio rookie Rui Hachimura s 30 poena i devet skokova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LukaDončić je sa 27 koševa, 10 asistencija i devet skokova bio najbolji igrač Dallas Mavericksa koji su u gostima prekinuli pobjednički niz od deset utakmica Los Angeles Lakersa svladavši ih sa 114-100. Anthony Davis je predvodio Lakerse sa 27 poena i deset skokova, dok je LeBronJames utakmicu završio sa 25 poena, devet skokova i osam asistencija.

DetroitPistons su s 132-98 'razbili' San Antonio Spurse, a najzaslužniji za pobjedu domaće momčadi bio je Christian Wood sa 28 koševa i deset skokova. DeMarDeRozan je bio najbolji pojedinac Spurs s 20 pogodaka, a LukaŠamanić nije ulazio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo