VIDEO: / OVO SE STVARNO DOGODILO! Je li on uopće s ovog planeta!?

Ne, ovo nije zakašnjela prvoaprilska šala! Doista se dogodilo u utorak na treningu vodeće NBA momčadi Golden State Warriorsa, a u glavnoj je ulozi bio čudesni i neponovljivi Stephen Curry.

15.4.2015.
9:47
VOYO logo

O briljantnom 27-godišnjem šuteru već su ispričane brojne priče, ali ovo što je izveo u utorak doista zvuči kao znanstvena fantastika. I bilo bi teško povjerovati u tu priču da novinari ESPN-a nisu bili na treningu i sve snimili.

Curry je, dakle, vježbao svoju specijalnost - gađanje trica. Ispucao je 100 lopti s različitih pozicija i pogodio ukupno 94 puta. Ono što, međutim, zvuči nestvarno, ludo, zapanjujuće jest da je u jednom trenutku pogodio 77 trica zaredom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, ovo mi je osobni rekord", otkrio je Curry ESPN-ovom novinaru, dok je njegov suigrač Klay Thompson, i sam sjajan šuter, dodao da je njegov rekord 36 uzastopno pogođenih trica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba li nakon svega čuditi da je Curry favorit za ovosezonskog MVP-a u najjačoj svjetskoj košarkaškoj ligi, da je pobijedio u gađanju trica na ovogodišnjem All-Staru, da je nedavno srušio rekord po broju ubačenih trica u jednoj sezoni i da je legendarni Reggie Miller nedavno na Twitteru poručio:

"Uvijek sam govorio da je Dražen Petrović bio najbolji tricaš kojeg sam ikada vidio, ali gledajući Curryja, počinjem to dovoditi u pitanje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo