nije mu prvi put / VIDEO Na Trumpa se obrušio i najbolji košarkaš svijeta: 'Koristi sport kako bi podijelio društvo'

Image
Foto: Youtube Screenshot

Nije ovo prvi put da najpoznatiji košarkaš svijeta kritizira američkog predsjednika - prethodno ga je nazivao klaunom i propalicom

31.7.2018.
11:01
Youtube Screenshot
VOYO logo

Rastućoj skupini poznatih glumaca, glazbenika, umjetnika i ostalih istaknutih imena koji kritiziraju politiku američkog predsjednika Donalda Trumpa pridružio se i ponajbolji košarkaš današnjice LeBron James. 

Novi član LA Lakersa, jedne od najvećih franšiza lige, izjavio je kako Trump koristi sport kako bi podijelio američko društvo na rasističkoj bazi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U posljednjih nekoliko mjeseci primjetio sam kako Trump koristi sport kako bi nas podijelio, a to je nešto što me dira na osobnoj razini", rekao je James za CNN na otvorenju njegove javne škole 'I promise' (Obećajem). 

"Kroz sport sam prvi put došao u kontakt s bijelom rasom. Kroz njega sam dobio priliku naučiti mnoge stvari o drugim rasama, a oni su dobili priliku naučiti nešto o meni i s mnogima sam postao dobar prijatelj", rekao je James. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije ovo prvi put da najpoznatiji košarkaš svijeta kritizira američkog predsjednika - prethodno ga je nazivao klaunom i propalicom. 

Trump se još nije oglasio na svom Twitteru, na kojem najčešće reagira na ovakve prozivke.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo