[VIDEO] LEBRON SLAVIO U NAJBIZARNIJOJ ALL-STAR UTAKMICI DO SADA: / James spektakularnim zakucavanjem odao počast Kobeju

Image
Foto: Profimedia

LeBronova je ekipa do prednosti došla tek u zadnjoj dionici utakmice

17.2.2020.
8:08
Profimedia
VOYO logo

Zvjezdana ekipa najboljeg košarkaša današnjice LeBrona Jamesa, slavila je u poprilično dramatičnoj, ali na neki način i bizarnoj All-Star utakmici protiv momčadi Giannisa Antetokounmpa sa 157:155 i tako je James upisao treću uzastopnu pobjedu. Pobjedu mu je osigurao Anthony Davis slobodnim bacanjem, a LeBronova je ekipa do prednosti došla tek u zadnjoj dionici utakmice.

Nova pravila

Zašto smo kazali da je to bio bizarni All-Star? Prije svega igrao se prema novim pravilima koja su podosta različita od onih na koja smo navikli. Svaka četvrtina igrala se gotovo kao posebna utakmica i pobjednik u svakoj od četvrtina zaradio je po sto tisuća dolara u humanitarne svrhe. Nakon tri četvrtine po 12 minuta, četvrta se igrala bez vremenskog ograničenja, odnosno pobjednik je morao doći do određenog broja koševa. Zadani broj dobio se zbrojem svih koševa po četvrtinama vodeće momčadi i tom se zbroju dodao broj 24 u čast tragično poginulom Kobeju Bryantu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Giannisova momčad u zadnju je četvrtinu ušla s vodstvom 133-124 i na tih se 133 dodao broj 24 pa se bez vremenskog ograničenja igralo do 157. Do te brojke prvi je stigao ipak LeBron. MVP turnira bio je Kawhi Leonard s 30 poena, sedam skokova i četiri asistencije.

Zakucavanje za Kobeja

Isto tako treba reći kako je utakmicu obilježio i potez LeBron Jamesa koji je u trećoj dionici zakucao poput Kobeja Bryanta i time mu odao počast.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo