[VIDEO] KAOS U GRČKOJ: / Navijači napali kuću bogatog gazde najuspješnijeg europskog kluba na obljetnicu smrti njegovog oca

Image
Foto: Screenshot

No nije Giannakopoulosa ovaj napad spriječio u naumu da izađe iz Eurolige. Poslao je dopis čelništvu elitnog košarkaškog natjecanja u kojem traži da ga njegov klub napusti.

12.6.2020.
10:04
Screenshot
VOYO logo

Predsjednik grčkog košarkaškog diva Panathinaikosa Dimitris Giannakopoulos objavio je na konferenciji za medije prije par dana da stavlja na prodaju klub za 25 milijuna eura.

“Nitko nije trpio toliko nepravdi, a nitko toliko nije donio Euroligi. I svake sezone slušamo obećanja, a ne znamo gdje odlazi novac. Euroliga je definicija neuspjeha na svim razinama. Panathnaikos se tu tretira na najgori mogući način, od Jordija Bertomeu naniže, uključujući ‘klanje’ koje doživljavamo od sudaca i sulude kazne koje dobivamo. Panathinaikos je najveći klub u Europi u posljednjih 30 godina i kako je to rekao predstavnik Real Madrida na posljednjoj skupštini Eurolige, bez Panathinaikosa nema Eurolige", rekao je Giannakopoulos tog dana te time najavio izlazak slavnog kluba iz Eurolige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠESTEROSTRUKI KOŠARKAŠKI PRVAK EUROPE NA PRODAJU 'ISPOD CIJENE': /

'Euroliga nas tretira užasno, suci nas kolju'

Image
ŠESTEROSTRUKI KOŠARKAŠKI PRVAK EUROPE NA PRODAJU 'ISPOD CIJENE': /

'Euroliga nas tretira užasno, suci nas kolju'

Napad navijača

Njegova je izjava, naravno, probudila bijes navijača slavnog grčkog kluba te su se oni udružili i pokušali naoružani palicama i noževima provaliti u njegovu kuću.

Da bi stvar bila gora, navijači su ga napali na drugu godišnjicu smrti njegovog oca, Predsjednik Panathinaikosa sve je snimao svojim mobitelom i objavio na svom Instagramu. Pogledajte snimku;

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No nije Giannakopoulosa ovaj napad spriječio u naumu da izađe iz Eurolige. Poslao je dopis čelništvu elitnog košarkaškog natjecanja u kojem traži da ga njegov klub napusti. Pismo je objavljeno na službenim stranicama Panathinaikosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Giannakopoulos i njegova obitelj vlasnici su kluba još od 1987. godine, a ukupno su u njega uložili 450 milijuna eura. Sadašnji predsjednik vrlo je nezadovoljan kako su se čelnici Eurolige odnosili prema njegovom klubu, a predložio je i izlaz iz natjecanja.

Panathinaikos je najuspješniji europski klub sa šest osvojenih naslova prvaka u Euroligi u posljednjih 30 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo