[VIDEO] IZAŠAO BRILJANTAN DOKUMENTARAC O DARIJU ŠARIĆU: / Pogledajte zašto je bio veliki hit na festivalima

Image
Foto: Screenshot

Dokumentarac je prikazivan diljem svijeta pokupio je samo pohvale

5.3.2020.
21:13
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski košarkaš Dario Šarić uvijek je bio poseban, ne samo zbog svojeg talenta, već i zbog skromnosti, pristojnosti, jednostavnosti, duhovitosti i pristupačnosti. Šarić je jedna od rijetkih zvijezda koja se doista tako ne ponaša niti ima takav stav, a zašto je takav možda se najbolje može vidjeti u sjajnom dokumentarnom filmu "Uvik isto", koji prati njegov život pri povratku u rodni Šibenik tijekom ljetnih mjeseci i godišnjeg odmora.

Dokumentarac Slavice Šnur prikazivan je diljem svijeta pokupio je samo pohvale, a od sada je dostupan i na internetu, odnosno Vimeo on Demand platformi. Film zapravo govori o cijeloj njegovoj obitelji, majci Veselinki, legendi šibenskog Elemesa, sestri Dani, aktualnoj igračici ŽKK Šibenke i ocu Predragu, bivšem košarkaškom reprezentativcu i najboljem strijelcu KK Šibenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već nakon prvih nekoliko minuta bit će vam jasno zašto Dario takav, nasmijan, duhovit, opušten, jer takva je cijela njegova obitelj. Film je bio veliki hit na festivalima u Americi, Indiji, Italiji, Portugalu, Srbiji, Bosni i Hercegovini, a svjetsku i domaću premijeru imao je na Vukovar film festivalu u kolovozu 2018. godine.

A od sada ga možete pogledati i OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo