VIDEO: / DRAMA U CHICAGU Rose u posljednjoj sekundi srusio Cavalierse

9.5.2015.
10:54
VOYO logo

Tijekom citave utakmica niti jedna momcad nije imala vecu prednost od osam koseva, a sama je zavrsnica bila posebno uzbudljiva.

Prvo je J.R. Smith 10 sekundi prije kraja pogodio tricu za Cleveland kojom je poravnao na 96:96, da bi Bullsi u svom posljednjem napadu povjerenje dali svom najraspolozenijem igracu veceri, a Rose je odgovorio svojim prvim pobjednickim kosem u karijeri u doigravanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon sto se Rose otresao svog inicijalnog cuvara, zaustaviti ga je pokusao i centar gostiju Tristan Thompson, ali branic Bullsa pogodio je tricu sa sirenom preko njegove ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rose je utakmicu zavrsio sa 30 koseva, te po sedam skokova i asistencija, a odlicno su odigrali i Jimmy Butler sa 20 ubacaja i osam skokova, te Mike Dunleavy sa 16 poena.

U redovima Cavsa sjajan je bio LeBron James sa 27 pogodaka, 14 asistencija i osam skokova, ali niti to nije bilo dovoljno da svojoj momcadi donese pobjedu kojom bi anulirala domaci poraz iz prve utakmice u ovoj seriji. Povratnik u momcad Clevelanda nakon izdrzane suspenzije J.R. Smith ubacio je 14 koseva od cega tri trice u posljednjoj cetvrtini, dok je Thompson uz 10 poena imao i 13 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treci dvoboj Bullsa i Cavsa obiljezile su i ozljede vaznih igraca, tako je Kyrie Irving jos u prvoj cetvrtini iskrenuo desni glezanj, ali je ostao u igri iako ga je bol u gleznju ocito usporavala, pa je postigao tek 11 koseva bez asistencija, dok je Pau Gasol napustio utakmicu nakon sto je sredinom trece cetvrtine osjetio bol u butnom misicu lijeve noge. On je utakmicu zavrsio s ucinkom od sest pogodaka uz po cetiri skoka i asistencije.

Los Angeles Clippersi uvjerljivo su sa 124:99 na svom terenu svladali Houston Rocketse, te takoder poveli sa 2-1 u pobjedama u polufinalu Zapada. Clippersi su imali sjajnu sutersku vecer, dvoboj su zavrsili sa 55.4 posto pogodenih suteva iz igre, a posebno su se istaknuli JJ Redick sa 31 ubacajem (trica 5-6) i Austin Rivers sa 25 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blake Griffin je dodao 22 kosa i 14 skokova, dok je povratnik u momcad Chris Paul, koji je zbog ozljede butnog misica propustio obje utakmice u Houstonu, ubacio 12 koseva i imao sedam asistencija. U sastavu Rocketsa ocekivano najucinkovitiji su bili James Harden sa 25 poena i 11 asistencija i Dwight Howard sa po 14 pogodaka i skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo