VIDEO: / Veliko iznenađenje u NBA ligi - Cleveland srušio Oklahomu

U noći sa srijede na četvrtak odigrano je 10 utakmica u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta (NBA), a najveće iznenađenje priredio je Cleveland koji je sa 114:104 slavio kod Oklahome Cityja.

27.2.2014.
9:22
VOYO logo

Kyrie Irving postigao je 13 od 31 poena u posljednjoj četvrtini, te je predvodio Cavalierse do prekida niza od tri poraza, a pritom je Thunderu nanio treći uzastopni. Zanimljivo, otkako se vratio Russell Westbrook, drugi najbolji igrač Thundera nakon Kevina Duranta, Oklahoma City ne zna za pobjedu (0:3)!

Jarrett Jack pridodao je 21 poen, Spencer Hawes 19, a Tristan Thompson 11 uz 11 skokova. Durant je u poraženoj momčadi bio najbolji strijelac s 28 koševa, 10 skokova i devet asistencija, dok je Westbrook pridodao 24, uz devet dodavanja za koš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U derbiju večeri na Zapadu Los Angeles Clippersi su slavili protiv Houston Rocketsa sa 101:93. Blake Griffin je bio najbolji pojedinac susret s 23 poena i čak 16 skokova, no prevaga je ipak bio Darren Collison, igrač s Clippersove klupe. Naime, Jamal Crawford je napustio igru netom prije poluvremena i nije se više vraćao zbog ozljede lista noge, pa je Collison proveo većinu drugog poluvremena u igri umjesto njega. Ubacio je 19 poena, od kojih je sedam stavio u posljednje dvije minute utakmice.

Kod Houstona je Dwight Howard bio najefikasniji s 23 koša i 11 skokova, dok je James Harden imao skromnu večer s tek 18 poena. Houston je izgubio čak 20 lopti u napadu, a Clippersi su nakon istih ubacili čak 30 poena!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portland je bez svojeg najboljeg strijelca i skakača LaMarcusa Aldridgea uništio Brooklyn sa 124:80. Mo Williams je ubacio 21, Will Barton 20, a Nicolas Batum 19 koševa. Čak sedmorica igrača Portlanda bili su dvocifreni kada su koševi u pitanju, a kada smo kod koševa, recimo da je Brooklynovih 80 poena najmanji postignuti broj ove sezone (klupski)! Deron Williams je bio "najraspoloženiji" s tek 12.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni viceprvaci San Antonio Spursi su pred svojim navijačima sa 120:110 nadigrali Detroit Pistonse u još jednoj utakmici u kojoj nije nastupio Tony Parker. No, širina je ono što krasi teksašku momčad, pa je tako najbolji strijelac bio Talijan Marco Belinelli s 20 poena, no treba naglasiti da je čak osam igrača bilo dvoznamenkasto po broju koševa!

Josh Smith je bio najbolji kod Detroita s 24 ubačaja, no isti nisu pomogli da Pistonsi izbjegnu treći uzastopni poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo