NBA FINALE KONFERENCIJE / Veliki udarac za finaliste: Miami bez Butlera, Celticsi bez Smarta

Image

Boston i Miami igraju večeras četvrtu utakmicu finala Istočne konferencije

23.5.2022.
11:17
VOYO logo

Oba finalista Istočne konferencije NBA lige, Miami Heat i Boston Celticsi imaju velikih problema s ozljedama ključnih igrača uoči četvrte utakmice koja će se igrati u noći s ponedjeljka na utorak u Bostonu.

Image
NBA /

Curry vodi Warriorse prema velikom finalu: Luka Dončić ponovno bez pomoći suigrača

Image
NBA /

Curry vodi Warriorse prema velikom finalu: Luka Dončić ponovno bez pomoći suigrača

Gosti iz Miamija, koji su poveli sa 2-1 u seriji koja se igra na četiri pobjede, mogli bi u ponedjeljak biti bez svog najboljeg igrača u ovogodišnjem doigravanju Jimmyja Butlera zbog oteknuća desnog koljena. Butler je zbog te ozljede propustio čitavo drugog poluvrijeme treće utakmice tijekom kojega su domaći Celticsi izbrisali 25 poena zaostatka iz završnice prvog poluvremena i stigli na samo poen zaostatka u završnici, ali nisu uspjeli i kompletirati preokret. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Butlera, upitan je i nastup ovosezonskog najboljeg šestog igrača lige Tylera Herra, koji je zbog ozljede prepona propustio posljednjih osam minuta treće utakmice, a iz Heata su upitnim proglasili i nastup prvog razigravača Kylea Lowryja, koji je zbog ozljede butnog mišića ionako propustio i prve dvije utakmice ove serije, te Maxa Strusa (butni mišić), Gabea Vincenta (butni mišić) i P.J.-a Tuckera (koljeno).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I domaći Celticsi nisu bez problema, upitan je nastup najboljeg obrambenog igrača sezone Marcusa Smarta koji je ozlijedio desni gležanj prilikom jednog doskoka u trećoj utakmici, a i centar Robert Williams bi mogao propustiti drugu utakmicu zaredom zbog problema s operiranim lijevim koljenom. I najbolji strijelac Celticsa Jayson Tatum muči se s ozljedom desnog ramena zbog koje je nekoliko puta napuštao parket u trećoj utakmici, no njegov je nastup označen kao vjerojatan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo