UZBUDLJIVA NOĆ: / Šarić otpjevao Princea pa asistencijom podigao dvoranu na noge, Bogdanović predvodio Indianu

Image
Foto: Screenshot

Uoči utakmice Šarić je dobio poseban zadatak, o čemu više možete pogledati na kraju.

17.11.2018.
8:31
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski košarkaši Dario Šarić i Bojan Bogdanović jedini su hrvatski predstavnici u najjačoj košarkaškoj ligi koji su zaigrali u noći s petka na subotu.

Drugi nastup

Šarić je po drugi put nastupio u dresu novog kluba. Minnesota Timberwolwes je uvjerljivo slavila protiv Portland Trail Blazersa 112-96. Šarić je za 27 odigranih minuta ubacio devet poena, te je prikupio još dvije asistencije i sedam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je atraktivno boli jedno njegovo dodavanje u posljednjoj četvrtini. Wolwese je predvodio Wiggins s 23 poena, četiri asistencije i pet skokova te je ujedno bio najučinkovitiji pojedinac susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Indiana Bojana Bogdanovića slavila je protiv Miami Heata 99-91. Hrvatski košarkaš na parketu je proveo 33 minute s učinkom od 16 poena i šest skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolji od njega bio je momčadski kolega Evans s 23 poena, dvije asistencije i deset skokova. Miami je predvodio Richardson s 28 poena, dvije asistencije i četiri skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostalim susretima Boston je nakon drame slavio u produžecima 123-116 protiv Toronta. Philadelphia je bila bolja od Utaha 113-107, Netsi su slavili protiv Washingtona 115-104, dok je Memphis nadigrao Kingse 112--104. New Orleans je bio bolji od New York Knicksa sa 129-124, a još je Milwaukee nadvladao Bullse sa 123-104.

Bonus video - Šarić izvodi Princea

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo