'Zele nas skinuti, pa su nam poslali Hrvata da nam sudi!'

Kosarkasi Zadra ostvarili su u subotu veliku pobjedu u regionalnoj ABA ligi. U 12. su kolu u svojoj dvorani u Visnjiku svladali Partizan sa 69:68 i dosli do pete ovosezonske pobjede.

15.12.2014.
8:50
VOYO logo

Partizan je ove sezone daleko od razine na koju je navikao svoje navijace posljednjih godina: poslije 12 kola ima omjer 6-6 i nalazi se tek na petom mjestu. Ne cudi stoga nervoza u sesterostrukom prvaku ABA lige i trazenje krivca svugdje osim u vlastitim redovima.

Nakon subotnjeg poraza, u Partizanu upiru prstom u suca Petra Obradovica kojem su nasli cak i obiteljsku poveznicu sa Zadrom, sto im je krunski dokaz da je imao lose namjere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek gledamo koje su nase pogreske i kako da ih ispravimo, i kad pobjedujemo i kad gubimo. Ali, ovaj put ne mogu presutjeti pogreske suca Obradovica. Nakon povratka u Beograd pogledali smo snimku na kojoj se jasno vidi da je deset puta presudio na nasu stetu, jos od prvog prekrsaja u napadu Pavlovica", izjavio je za Vecernje novosti sportski direktor Partizana Dragan Todoric.

//www.youtube.com/embed/mg_Z35y5G0E

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam zasto ga je Ales Kramnikar, povjerenik za delegiranje sudaca, imenovao za utakmicu u Zadru. Pa, poznato je da Obradovic, iako je rodom iz BiH, ima i hrvatsku putovnicu, a njegova sestra je udana za bivseg igraca Zadra. Pa, bilo je jos dvadesetak slobodnih sudaca. Mislim da bi bilo koji sudac iz Hrvatske bolje sudio nego Obradovic. Ocito je da na sve probleme koji prate Partizan posljednjih godinu dana i s kojima se borimo, netko smatra da smo uspjesima dosadili i da je dosao trenutak da nas skinu", dodao je Todoric.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo