TORNADO SKUPLJA NOVAC ZA KAZNU ZADRU: / Oglasio se i klub; 'Neka navijači skupljaju novac, mi ćemo sami platiti kaznu i vratiti titulu'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Oglasio se KK Zadar nakon akcije Tornada

1.5.2021.
8:08
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je Udruga navijača Tornado Zadar, nezadovoljna suđenjem na utakmici protiv Cibone, pokrenula akciju prikupljanja novca kako bi svojoj najvećoj ljubavi KK Zadar platio kaznu od 11.500 kuna koju je dobio od Hrvatskog košarkaškog saveza, oglasili su se i iz kluba priopćenjem na svojoj web stranici.

'Zahvaljujemo na podršci svim navijačima koji su podigli glas'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tornado poziva na solidarnost s klubom i ističe da se "povijest po tko zna koji puta ponovila Zadru". Uz novčanu kaznu, trener i izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Veljko Mršić zaradio je i jednu utakmicu suspenzije zbog isključenja.

Iz kluba poručuju da će sami platiti kaznu, uz želju da se prikupljeni novac navijača donira u humanitarne svrhe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujemo na podršci svim navijačima koji su podigli glas i organizirali se sa željom da u okviru svojih mogućnosti pomognu oko isplate kazne koje je klub dobio na utakmici s Cibonom u Zagrebu. Podsjetimo se, nakon nekoliko upitnih sudačkih odluka reagirao je trener Veljko Mršić sa željom da zaštiti svoje igrače i zatim je zaradio isključenje. Klub je donio odluku da će sam platiti kaznu prema HKS-u sa željom da se prikupljeni novac navijača donira u humanitarne svrhe.

'S vašom podrškom sve je moguće'

Dugi niz godina čekamo titulu prvaka Hrvatske. Prošle sezone prvenstvo je prekinuto zbog pandemije, ali ove sezone ćemo učiniti sve da se titula vrati u Zadar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S vašom podrškom sve je moguće. Iako su tribine prazne, ova inicijativa je dokaz da nismo sami i da zajedno idemo prema završnici sezone, sezone u kojoj imamo priliku osvojiti dvostruku krunu", zaključuje se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo