pamti bolje dane / Teški dani za Darija Šarića: Minnesota ga se želi riješiti, evo što traže u zamjenu

Image
Foto: AP Images

U 38 utakmica koje je odigrao za Wolvese, Šarić je tek jednu odigrao kao starter, a klupska uprava očito je odlučila da im više nije potreban

5.2.2019.
20:47
AP Images
VOYO logo

Dario Šarić nije se previše naigrao otkad je promijenio adresu u NBA ligi. 

Philadelphia 76-ersi su sredinom sezone u velikom trejdu Šarića uključili u paket koji su poslali put Minnesota Timberwolvesa u zamjenu za superstara Jimmyja Butlera i tako ga izbacili iz svog The Processa, ali su ujedno zaustavili i Darijev proces sazrijevanja i stasanja u najzahtjevnijoj košarkaškoj ligi svijeta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 38 utakmica koje je odigrao za Wolvese, Šarić je tek jednu odigrao kao starter, a otkad je klupu privremeno preuzeo Ryan Saunders, Šiši je dobio još manju ulogu na parketu, a njegovo mjesto na terenu uglavnom popunjava veteran i bivši član Bullsa Taj Gibson. 

Uprava Timberwolvesa stoga je odlučila dobiti što može za našeg reprezentativca i objavila kako je Dario roba za trejd. Kako "trade deadline" završava 7. veljače, Wolvesima preostaju još svega nešto manje od dva dana da ostvare planirano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju američkog Sportingnewsa, zauzvrat traže pick 1. runde i jednog igrača, iako je na stolu još uvijek i opcija prema kojoj bi Šarić ostao u svlačionici do ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo