SVE JE SPREMNO ZA NBA LUDILO: / Washington, Orlando i Atlanta slavili u posljednje tri predsezonske utakmice

Image
Foto: Profimedia

Nova NBA sezona počet će u noći s utorka na srijedu, 22. na 23. prosinca

20.12.2020.
9:58
Profimedia
VOYO logo

Košarkaši Washingtona, Orlanda i Atlante pobjednici su posljednje tri predsezonske NBA utakmice koje su odigrane u noći sa subote na nedjelju.

Wizardse je do domaće pobjede 99-96 nad Detroitom predvodio startni centar Thomas Bryant sa 22 koša i sedam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bryant kao da je bio inspiriran kaznom koju mu je izreklo vodstvo lige za incident s utakmice istih suparnika koja je odigrana dva dana prije. Zbog neprimjerenog kontakta sa sucem kad se pokušao obračunati s igračem Detroita Blakeom Griffinom koji ga je grubo faulirao, centar Washingtona je kažnjen novčano sa 45.000 američkih dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Memphisu je Atlanta stigla do pobjede 117-116. Danilo Gallinari je za pobjednike ubacio 19 koševa, a Cam Reddish 18. Strijelce Grizzliesa predvodili su Dillon Brooks sa 17 poena i Ja Morant sa 15 koševa i osam asistencija.

Orlando je kao domaćin svladao Charlotte sa 120-117. Aaron Gordon je sa 20 koševa i devet skokova bio najbolji strijelac Magica. Novak Cole Anthony je ubacio 19 poena, a Nikola Vučević je spojio 18 koševa i 12 skokova. Za Hornetse je Devonte' Graham postigao 25, a Terry Rozier 24 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova NBA sezona počet će u noći s utorka na srijedu, 22. na 23. prosinca, a prve dvije utakmice na rasporedu su dvoboji Brooklyn Netsa i Golden State Warriorsa te derbi u Los Angelesu između aktualnih prvaka Lakersa i Clippersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo