STRAVIČAN PAD LUKE DONČIĆA: / U jednom je trenutku kultna dvorana zanijemila; James i Bryant zabrinuto su gledali

Image
Foto: Screenshot: Twitter
Image
Foto: Screenshot: Twitter
30.12.2019.
7:23
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Luka Dončić stravično pao prilikom jednog napada Dallasa

Zvijezda Dallas Mavericksa, slovenski wunderkindLuka Dončić, morao je izaći s terena u utakmici njegovog Dallasa i Lakersa (pobjeda Lakersa 95:108) u Staples Centeru odigranoj u noći s nedjelje na ponedjeljak, prema hrvatskom vremenu. Dvadesetogodišnjak, koji u godinu i pol od kad igra u NBA ligi radi čuda, išao je s loptom na blok suigrača, ušao u reket, skočio i pri dodavanju izgubio ravnotežu i nezgodno pao na tlo, udarivši pri padu i glavom od parket.

Image
ČUDESNI LUKA DONČIĆ RUŠI SVE REKORDE: /

Niti Jordan nije radio takve stvari u njegovim godinama; Ovo zvuči i izgleda - nestvarno!

Pad je izgledao ružno

Sam pad izgledao je vrlo ružno, bio je trzajni, u kojem može stradati i vrat, kao i sama kralježnica. Dončić se odmah primio za leđa, dok je drugu ruku stavio ispod glave, u trenutku dok je nepomoćno ležao na parketu kultne dvorane. Sve je i iz prvog reda gledao veliki bivši košarkaš Kobe Bryant.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači i suci okupili su se oko njega

Igrači i suci okupili su se oko njega, došao je i LeBron James do njega kako bi ga ohrabrio. Luka se primio za glavu, bilo je vidljivo da ga jako boli. Ostao je u igri, toliko da odradi slobodna bacanja koja je pogodio, te se zaputio u svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom, njegov izostanak nije dugo trajao, jer su mu struka kluba i liječnička služba dali zeleno svjetlo za povratak odmah nakon poluvremena, zamotan oko donjeg dijela leđa. Dončić se u karijeri nosio s raznim ozljedama, odnedavno ozljedom gležnja koja ga je izbacila iz stroja na četiri utakmice sredinom prosinca. Prije je imao problemima s koljenom, ali s leđima nikad prije nikakvih problema nije imao...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bryant i Dončić srdačno se pozdravili

Zanimljiva situacija dogodila se sredinom treće četvrtine, pri rezultatu 69:53 za Lakerse. Dončić je išao izvesti loptu iz auta i primjetio da iza njega u prvom redu uz teren sjedi Bryant. Luka se okrenuo i srdačno rukovao s legendarnim košarkašem, jednim od najvećih ikad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice, Bryant i Dončić malo su se i podružili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je Luka u dvoboju odigrao 30:18 minuta te ubacio 19 poena uz 7 asistencija i 4 skoka. Delon Wright je, ušavši s klupe, pridodao 14 poena, 4 skoka i 3 dodavanja. U pobjedničkoj momčadi LeBron James ostvario je double-double učinak od 13 poena i 13 dodavanja, centar Anthony Davis ubacio je 23 poena uz 9 skokova. Sažetak utakmice možete pogledati - OVDJE.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati NBA utakmica odigranih 29 prosinca:

Toronto Raptors - Oklahoma City Thunder 97:98 Memphis Grizzlies - Charlotte Hornets 117:104 New Orleans Pelicans - Houston Rockets 127:112 Denver Nuggets - Sacramento Kings 120:115 Los Angeles Lakers - Dallas Mavericks 108:95

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo