SRAMOTNIJE OD OVOGA - NE MOŽE: / Luka Dončić širi mržnju protiv Hrvata i Bošnjaka; zbog ovog će izgubiti puno simpatija

Image
Foto: AFP

Dončić svojim sramotnim potezom prije dva dana razočarao sve koji su ga simpatizirali, posebno u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini

9.8.2018.
15:09
AFP
VOYO logo

Luka Dončić uvijek nas je oduševljavao svojim košarkaškim znanjem i talentom, te velikom glađu za pobjedama. Sa 19 godina u Europi je osvojio sve što se može osvojiti i otišao u NBA ligu gdje će od naredne sezone igrati u redovima Dallasa, zbog čega su Amerikanci i svi ljubitelji košarke uzbuđeni.

U Hrvatskoj je Luka stekao ogromne simpatije, tolike da ga se počelo uspoređivati s nikad prežaljenim košarkaškim genijem, Draženom Petrovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Dončićeva objava na Instagramu

Ipak, Dončić je svojim sramotnim potezom prije dva dana razočarao sve koji su ga simpatizirali, posebno u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Naime, mladi slovenski košarkaš na svom Instagram profilu podijelio je sa fanovima kako uživa u pjesmama ozloglašenog srpskog pjevača Baje Malog Knindže, čovjeka čije pjesme na žestok način pozivaju na nacionalizam, čije su pjesme opijene mržnjom prema svemu hrvatskom i muslimanskom...

ODRŽAN NBA DRAFT: Dončić izabran kao treći pick, Atlanta odmah napravila zamjenu

Ipak, najbolji košarkaš Europe uživa u njegovim pjesmama. Srbi, naravno, likuju zbog toga, u svom stilu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To Luka Srbine: Najbolji košarkaš Europe sluša Baju Malog Knindžu! Dončić u transu uz hit stan'te paše i ustaše", naslov je na srpskom tabloidu Kuriru.

Inače, stihovi pjesme koju je Luka podijelio veličaju srpskog zločinca Dražu Mihailovića koji je tijekom Drugog svjetskog rata pozivao na ubijanje Hrvata i Muslimana. Uz ove pjesme, Baja Mali Knindža uglavnom je slavu stekao pozivanjem mržnje i nacionalizma prema Hrvatima i Bošnjacima. Nakon ovog, sigurno da će Luka Dončić, inače čudesan košarkaš, izgubiti puno simpatija u Hrvatskoj i BiH. Pitamo se: Luka, Luka, što ti je to trebalo?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo