SPAHIJA PREUZEO PONOS IZRAELA: / Bivši hrvatski izbornik vratio se iz NBA lige na klupu europskog velikana

Image
22.6.2017.
8:22
VOYO logo

Javljaju to svjetski mediji među kojima i The Atlanta Journal-Constitution pozivajući se Danka Drakulića, agenta hrvatskog stručnjaka. Spahija bi na klupi kluba čiji je glavni trener bio i u sezoni 2006/07 trebao ostati do 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hawksima se 54-godišnjak rođen u Šibeniku priključio 2014., a sada se vraća u trenerske vode u poziciji prvog trenera 'popustivši' pritisku kluba i njihova predstavnika Nikole Vujčića koji je nedavno putovao u Sjedinjene Američke Države na razgovor sa njim.

Šesterostrukom europskom prvaku prva je želja bila povratak Davida Blatta, no on ostaje na klupi turske Darüşşafake. Spahija je ukazanu priliku odlučio prihvatiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neven je bio važan dio našeg trenerskog osoblja posljednje tri godine, dobar prijatelj i dugogodišnji mentor. Njegovo znanje, iskustvo i pogled na stvari bili su važni za uspjeh kluba i ja mu zahvaljujem na doprinosu. Istovremeno mi je drago što će iskoristiti veliku priliku povratkom u Maccababi i pritom mu želim sve najbolje", kazao je trener Hawksa Mike Budenholzer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo